طرز تهیه پاستای میت بال مخصوص با طعم بسیار عالی

طرز تهیه پاستای میت بال مخصوص با طعم بسیار عالی

طرز تهیه پاستای میت بال پاستای میت بال یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایتالیایی است که با روش های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه سس انار، با طعم بی نظیر به روش شمالی!

طرز تهیه سس انار، با طعم بی نظیر به روش شمالی!

طرز تهیه سس انار سس انار یکی از انواع سس‌های خوشمزه و لذیذ است که برای طعم‌دار کردن مرغ و گوشت مورد استفاده قرار می‌گیرد از این سس دلچسب می‌توانید در کنار …

طرز تهیه لازانیا بدون فر مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه لازانیا بدون فر مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه لازانیا بدون فر لازانیا بدون فر یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که با روش های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه پاستا گوشت

طرز تهیه پاستا با گوشت چرخ کرده و پنیر پیتزا طرز تهیه پاستا آلفردو با گوشت چرخ کرده طرز تهیه پاستا پنه با گوشت طرز تهیه پاستا با گوشت چرخ کرده و قارچ طرز تهیه پاستا آلفردو با گوشت گوساله طرز تهیه پاستا با گوشت چرخ کرده و خامه طرز تهیه پاستا با گوشت گوساله طرز تهیه پاستا با گوشت چرخ کرده و شیر

پاستا گوشت چرخ کرده یکی از انواع غذاهای محبوب در ایتالیایی است که امروزه به عنوان یک غذای بین المللی در سراسر جهان طبخ می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا گوشت در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پاستا۱ بسته
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
استاک گوشت۱ عدد
گوجه فرنگی۵ عدد
کره۱۰ گرم
روغن، نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
فلفل قرمز و پنیر پارمزانبه مقدار کافی

طرز تهیه پاستا گوشت

مرحله اول

برای تهیه پاستا گوشت چرخ کرده در ابتدای کار پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را را اضافه کرده و ۳ دقیقه تفت می دهیم.

مرحله دوم

پس از اینکه پیاز سبک و شیشه ای شد، گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد. در همین حین گوجه فرنگی را پوره کرده و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله کره را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به تابه اضافه کرده و مواد را کمی تفت می دهیم تا یکدست شوند و نیمی از آب اضافی پوره گوجه فرنگی کشیده شود.

مرحله چهارم

حالا تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب شروع به جوشیدن کند، سپس ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق روغن به آب جوش می افزاییم.

مرحله پنجم

در این مرحله پاستا را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم حدود ۱۰ دقیقه بپزد. پس از گذشت این زمان پاستا را آبکشی می کنیم و به تابه حاوی مخلوط گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا تابه را مجددا روی حرارت ملایم قرار داده و به مدت ۵ دقیقه مخلوط می کنیم تا آب اضافی درون تابه کشیده شود. در نهایت پاستا را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و با پنیر پارمزان تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 6 اردیبهشت 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.