طرز تهیه پاستا گوشت به روش رستورانی و طعم بسیار عالی
طرز تهیه پاستا گوشت
پاستا گوشت چرخ کرده یکی از انواع غذاهای محبوب در ایتالیایی است که امروزه به عنوان یک غذای بین المللی در سراسر جهان طبخ می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا گوشت در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پاستا | ۱ بسته |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
استاک گوشت | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۵ عدد |
کره | ۱۰ گرم |
روغن، نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
فلفل قرمز و پنیر پارمزان | به مقدار کافی |
طرز تهیه پاستا گوشت
مرحله اول
برای تهیه پاستا گوشت چرخ کرده در ابتدای کار پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را را اضافه کرده و ۳ دقیقه تفت می دهیم.
مرحله دوم
پس از اینکه پیاز سبک و شیشه ای شد، گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد. در همین حین گوجه فرنگی را پوره کرده و به تابه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله کره را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به تابه اضافه کرده و مواد را کمی تفت می دهیم تا یکدست شوند و نیمی از آب اضافی پوره گوجه فرنگی کشیده شود.
مرحله چهارم
حالا تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب شروع به جوشیدن کند، سپس ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق روغن به آب جوش می افزاییم.
مرحله پنجم
در این مرحله پاستا را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم حدود ۱۰ دقیقه بپزد. پس از گذشت این زمان پاستا را آبکشی می کنیم و به تابه حاوی مخلوط گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.
مرحله ششم
حالا تابه را مجددا روی حرارت ملایم قرار داده و به مدت ۵ دقیقه مخلوط می کنیم تا آب اضافی درون تابه کشیده شود. در نهایت پاستا را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و با پنیر پارمزان تزیین می کنیم.