طرز تهیه تیرامیسو لیوانی مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی!
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، از سالاد کلم بروکلی میتوانید به عنوان یک پیش غذای خوش …
طرز تهیه دسر شکلاتی به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه دسر شکلاتی دسر شکلاتی از دسرهای بسیار محبوب در سراسر جهان است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …
طرز تهیه فرنی بستنی سه رنگ ساده با طعم بسیار عالی
طرز تهیه فرنی بستنی فرنی بستنی یکیک از انواع دسرهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …
طرز تهیه تیرامیسو لیوانی
تیرامیسو لیوانی یکی از انواع دسرهای فوق العاده خوشمزه و لذیذ است که برای پذیرایی و مهمانیها بسیار شیک است، این دسر خوش طعم خیلی راحت و سریع آماده میشود و میتوان از آن به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی و محبوب استفاده کرد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تیرامیسو لیوانی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
لیدی فینگر | ۱۵ عدد |
قهوه اسپرسو | ۲/۱ فنجان |
پنیر ماسکارپونه | ۴۴۰ گرم |
شکر | ۳/۱ پیمانه |
خامه سنگین | ۴/۱ پیمانه |
وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
پودر کاکائو | به مقدار لازم |
طرز تهیه تیرامیسو لیوانی
مرحله اول
برای تهیه تیرامیسو لیوانی ابتدا بیسکوئیتهای لیدی فینگر را داخل یک ظرف مناسب بچینید و سپس قهوه اسپرسو را که از قبل آماده کردهاید روی آنها بریزید و کنار بگذارید تا نرم شوند و قهوه کاملا به خورد بیسکوئیتها برود و طعم و عطر قهوه با بیسکوئیتها مخلوط شود.
مرحله دوم
سپس پنیر ماسکارپونه را دریک ظرف بریزید و با همزن برقی بزنید تا بافت آن نرم و یکدست شود و بعد شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا شکر در پنیر حل شود و کاملا با هم مخلوط شوند و بافت مخلوط یکدست و لطیف شود.
مرحله سوم
سپس خامه سنگین را داخل ظرف بریزید و با همزن برقی بزنید تا مخلوط فرم بگیرد به جای خامه سنگین میتوانید از خامه پاکتی صبحانه استفاده کنید ولی میزان چربی آن کمتر از خامه سنگین است و طعم خامه سنگین بهتر از خامه صبحانه است.
مرحله سوم
بعد وانیل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بافت یکدست و نرمی تشکیل شود، سپس داخل ظرف مخصوص تک نفره یا لیوان ابتدا یک لایه از کرم ماسکارپونه بریزید و با قاشق سطح آن را صاف و مرتب کنید.
مرحله چهارم
سپس روی آن پودر کاکائو بریزید و پخش کنید طوری که سطح کرم کاملا با پودر کاکائو پوشانده شود و بعد یک لایه از بیسکوئیتهای لیدی فینگر را قرار دهید و سطح آن را صاف کنید، سپس دوباره یک لایه کرم روی بیسکوئیتها بریزید.
مرحله پنجم
بعد پودر کاکائو و یک لایه بیسکوئیت لیدی فینگر را به همین ترتیب روی هم قرار دهید و ادامه دهید تا لیوان یا ظرف پر شود، لایه آخر را طوری تنظیم کنید که پودر کاکائو آخرین لایه باشد و روی ظرف را بپوشاند، بعد تیرامیسو لیوانی آماده است.
مرحله ششم
در آخر تیرامیسو لیوانی را به عنوان یک دسر خوش طعم و لذیذ و یا یک میان وعده ساده همراه با انواع دسرهای دیگر سرو کنید.
- منبع :
- piyazo_