طرز تهیه تیرامیسو لیوانی

طرز تهیه تیرامیسو لیوانی , دستور پخت تیرامیسو لیوانی با بیسکویت پتی بور

تیرامیسو لیوانی یکی از انواع دسرهای فوق العاده خوشمزه و لذیذ است که برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار شیک است، این دسر خوش طعم خیلی راحت و سریع آماده می‌شود و می‌توان از آن به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی و محبوب استفاده کرد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تیرامیسو لیوانی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لیدی فینگر۱۵ عدد
قهوه اسپرسو۲/۱ فنجان
پنیر ماسکارپونه۴۴۰ گرم
شکر۳/۱ پیمانه
خامه سنگین۴/۱ پیمانه
وانیل۱ قاشق چای خوری
پودر کاکائوبه مقدار لازم

طرز تهیه تیرامیسو لیوانی

مرحله اول

برای تهیه تیرامیسو لیوانی ابتدا بیسکوئیت‌های لیدی فینگر را داخل یک ظرف مناسب بچینید و سپس قهوه اسپرسو را که از قبل آماده کرده‌اید روی آن‌ها بریزید و کنار بگذارید تا نرم شوند و قهوه کاملا به خورد بیسکوئیت‌ها برود و طعم و عطر قهوه با بیسکوئیت‌ها مخلوط شود.

مرحله دوم

سپس پنیر ماسکارپونه را دریک ظرف بریزید و با همزن برقی بزنید تا بافت آن نرم و یکدست شود و بعد شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا شکر در پنیر حل شود و کاملا با هم مخلوط شوند و بافت مخلوط یکدست و لطیف شود.

مرحله سوم

سپس خامه سنگین را داخل ظرف بریزید و با همزن برقی بزنید تا مخلوط فرم بگیرد به جای خامه سنگین می‌توانید از خامه پاکتی صبحانه استفاده کنید ولی میزان چربی آن کمتر از خامه سنگین است و طعم خامه سنگین بهتر از خامه صبحانه است.

مرحله سوم

بعد وانیل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بافت یکدست و نرمی تشکیل شود، سپس داخل ظرف مخصوص تک نفره یا لیوان ابتدا یک لایه از کرم ماسکارپونه بریزید و با قاشق سطح آن را صاف و مرتب کنید.

مرحله چهارم

سپس روی آن پودر کاکائو بریزید و پخش کنید طوری که سطح کرم کاملا با پودر کاکائو پوشانده شود و بعد یک لایه از بیسکوئیت‌های لیدی فینگر را قرار دهید و سطح آن را صاف کنید، سپس دوباره یک لایه کرم روی بیسکوئیت‌ها بریزید.

مرحله پنجم

بعد پودر کاکائو و یک لایه بیسکوئیت لیدی فینگر را به همین ترتیب روی هم قرار دهید و ادامه دهید تا لیوان یا ظرف پر شود، لایه آخر را طوری تنظیم کنید که پودر کاکائو آخرین لایه باشد و روی ظرف را بپوشاند، بعد تیرامیسو لیوانی آماده است.

مرحله ششم

در آخر تیرامیسو لیوانی را به عنوان یک دسر خوش طعم و لذیذ و یا یک میان وعده ساده همراه با انواع دسرهای دیگر سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 10 اردیبهشت 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.