طرز تهیه اسلایس عسلی به روش خانگی و طعم بسیار عالی
طرز تهیه اسلایس عسلی
اسلایس عسلی نوعی شیرینی خوشمزه و بینظیر است که خیلی راحت و سریع درست میشود، این شیرینی خوش عطر و طعم طرفداران زیادی دارد و به عنوان یک دسر شیک و ساده و مقوی برای پذیرایی و مهمانیها مورد استفاده قرار میگیرد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسلایس عسلی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر | |
کره نرم | ۲۵ گرم |
شکر | ۸۰ گرم |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد | ۲۰۰ گرم |
بکینگ پودر | ۴/۱ قاشق چای خوری |
مواد لازم برای رویه | |
بادام خام با پوست و خرد شده | ۸۰ گرم |
گردو خرد شده | ۱۲۰ گرم |
فندق خام | ۷۰ گرم خرد شده |
عسل | ۲۴۰ گرم |
خامه صبحانه | ۲ قاشق غذا خوری |
شکر قهوهای روشن | ۷۰ گرم |
کره | ۹۰ گرم |
طرز تهیه اسلایس عسلی
مرحله اول
ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است در ظرفی بریزد و شکر را به آن اضافه کنید و با دور متوسط همزن هم بزنید تا بافت کرمی و یکدستی تشکیل شود، سپس زرده تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با مواد مخلوط شود.
مرحله دوم
سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و بعد بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و با هم ترکیب کنید و کمکم روی مواد الک کنید و هم بزنید تا مخلوط مواد خمیری شکل شود و بافت یکدست و نرمی تشکیل شود.
مرحله سوم
سپس قالب ۲۰ در ۳۰ سانتیمتری را چرب کنید و داخل آن کاغذ روغنی قرار دهید به طوری که لبههای کاغذ از قالب بیرون بزند و بعد مخلوط مواد را داخل قالب بریزید و پرس کنید و سپس قالب را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید.
مرحله چهارم
دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا خمیر بپزد و دورهای خمیر طلایی رنگ شود بعد از این که شیرینیها خوب پختند، قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود.
مرحله پنجم
سپس برای درست کردن رویه، کره را در ظرفی بریزید و شکر قهوهای را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود و شکر در آن حل شود، سپس عسل را به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله ششم
وقتی مواد به جوش آمد حدود ۲ دقیقه بدون این که مخلوط را به هم بزنید اجازه دهید تا مواد با هم بجوشند، سپس خامه را اضافه کنید و ۱ دقیقه هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت مواد یکدست شود، بعد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله هفتم
سپس مغزهای خرد شده را به مخلوط مواد اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید و بلافاصله روی خمیر پخته شده بریزید و مجددا به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل فر که از قبل گرم شده است قرار دهید و دمای آن را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
مرحله هشتم
بعد از اینکه قالب را از فر خارج کنید رویه حالت شل و روان دارد پس قالب را در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید تا سرد شود و شیرینی خودش را بگیرد و سفت شود و بعد آن را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسب بچینید.
- منبع :
- piyazo_