طرز تهیه اسلایس عسلی به روش خانگی و طعم بسیار عالی

طرز تهیه اسلایس عسلی

طرز تهیه اسلایس عسلی , دستور پخت اسلایس بادام عسلی

اسلایس عسلی نوعی شیرینی خوشمزه و بی‌نظیر است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود، این شیرینی خوش عطر و طعم طرفداران زیادی دارد و به عنوان یک دسر شیک و ساده و مقوی برای پذیرایی و مهمانی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسلایس عسلی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای خمیر
کره نرم۲۵ گرم
شکر۸۰ گرم
زرده تخم مرغ۱ عدد
آرد۲۰۰ گرم
بکینگ پودر۴/۱ قاشق چای خوری
مواد لازم برای رویه
بادام خام با پوست و خرد شده۸۰ گرم
گردو خرد شده۱۲۰ گرم
فندق خام۷۰ گرم خرد شده
عسل۲۴۰ گرم
خامه صبحانه۲ قاشق غذا خوری
شکر قهوه‌ای روشن۷۰ گرم
کره۹۰ گرم

طرز تهیه اسلایس عسلی

مرحله اول

ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است در ظرفی بریزد و شکر را به آن اضافه کنید و با دور متوسط همزن هم بزنید تا بافت کرمی و یکدستی تشکیل شود، سپس زرده تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با مواد مخلوط شود.

مرحله دوم

سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و بعد بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و با هم ترکیب کنید و کم‌کم روی مواد الک کنید و هم بزنید تا مخلوط مواد خمیری شکل شود و بافت یکدست و نرمی تشکیل شود.

مرحله سوم

سپس قالب‌ ۲۰ در ۳۰ سانتیمتری را چرب کنید و داخل آن کاغذ روغنی قرار دهید به طوری که لبه‌های کاغذ از قالب بیرون بزند و بعد مخلوط مواد را داخل قالب بریزید و پرس کنید و سپس قالب‌ را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید.

مرحله چهارم

دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا خمیر بپزد و دورهای خمیر طلایی رنگ شود بعد از این‌ که شیرینی‌ها خوب پختند، قالب‌ را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود.

مرحله پنجم

سپس برای درست کردن رویه، کره را در ظرفی بریزید و شکر قهوه‌ای را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود و شکر در آن حل شود، سپس عسل را به آن‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند.

مرحله ششم

وقتی مواد به جوش آمد حدود ۲ دقیقه بدون این که مخلوط را به هم بزنید اجازه دهید تا مواد با هم بجوشند، سپس خامه را اضافه کنید و ۱ دقیقه هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت مواد یکدست شود، بعد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

مرحله هفتم

سپس مغزهای خرد شده را به مخلوط مواد اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید و بلافاصله روی خمیر پخته شده بریزید و مجددا به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل فر که از قبل گرم شده است قرار دهید و دمای آن را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

مرحله هشتم

بعد از این‌که قالب را از فر خارج کنید رویه حالت شل و روان دارد پس قالب را در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید تا سرد شود و شیرینی خودش را بگیرد و سفت شود و بعد آن را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسب بچینید.

بروز رسانی توسط در شنبه 9 اردیبهشت 1402
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.