طرز تهیه دسر مفروخه عربی مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه دسر مفروخه عربی
دسر مفروخه عربی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ عربی است که در واقع نوعی حلواست که به روشهای مختلفی درست و تهیه میشود، دسر مفروخه عربی خیلی راحت و سریع درست میشود و برای پذیرایی بسیار مناسب و شیک است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه دسر مفروخه عربی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر | |
شکر | ۱ لیوان |
آب | ۱ لیوان |
کره | ۱ قاشق غذا خوری |
گلاب و عرق بهار نارنج | ۲ قاشق غذا خوری |
آرد سمولینا | ۱ لیوان |
پودر پسته | ۲ لیوان |
رنگ خوراکی سبز | ۴/۱ قاشق چای خوری |
گلاب برای خیس کردن دست | ۴/۱ لیوان |
مواد لازم برای شهد | |
شکر | ۲ لیوان |
آب | ۱ لیوان |
جوهر لیمو یا آب لیمو ترش تازه | ۱ قاشق چای خوری یا چند قطره |
عرق بهار نارنج | ۴/۱ قاشق غذا خوری |
گلاب | نصف قاشق غذا خوری |
طرز تهیه دسر مفروخه عربی
مرحله اول
ابتدا شکر را در یک قابلمه بریزید و بعد مقداری آب به آن اضافه کنید و هم بزنید و بعد قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مخلوط را هم بزنید تا شکر در آب حل شود و کاملا با هم ترکیب شوند و مخلوط آب و شکر شروع به جوشیدن کند.
مرحله دوم
وقتی مخلوط شروع به جوشیدن کرد، سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید تا در مخلوط آب شود، بعد گلاب را روی مواد بریزید، با توجه به ذائقه خودتان به جای گلاب تنها میتوانید از مخلوط گلاب و بهار نارنج استفاده کنید که طعم آن بهتر است.
مرحله سوم
سپس آرد سمولینا را به مواد اضافه کنید و با همزن دستی مدام هم بزنید و اجازه دهید تا چند دقیقه با هم بپزند و مخلوط مواد غلیظ شوند، بعد ظرف را از روی حرارت بردارید و پودر پسته را به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا ترکیب مواد یکدست شود.
مرحله چهارم
بعد رنگ خوراکی را هم روی مواد بریزید و هم بزنید و با هم خوب مخلوط کنید تا خمیر تشکیل شده یکدست شود، سپس دستتان را با گلاب خیس کنید و یک تکه از خمیر را بردارید و با دست فرم دهید و یا از قالب آماده و یا یک کاسه استفاده کنید.
مرحله پنجم
داخل قالب یا کاسه، سلفون قرار دهید و چند پسته درسته را در کاسه بیاندازید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید و به فرم کاسه درآورید، به طوری که به شکل یک کاسه تو خالی شود و سپس داخل آن را با سرشیر یا خامه یا مخلوط خامه و پنیر لبنه پر کنید.
مرحله ششم
بعد روی خمیر را با یک تکه دیگر خمیر بپوشانید و لبههای خمیرها را به هم وصل کنید و فشار دهید به طوری که مواد داخل خمیر بیرون نریزید و سپس روی قالب را با سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سفت و منسجم شود.
مرحله هفتم
در این فاصله شهد را برای روی خمیر درست کنید، و در یک قابلمه مقداری آب بریزید و بعد شکر را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید، سپس جوهر لیمو را هم روی مواد بریزید و بعد قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا مخلوط به جوش آید.
نکته
به جای جوهر لیمو میتوانید از چند قطره آب لیمو ترش تازه استفاده کنید.
مرحله هشتم
وقتی شربت شروع به جوشیدن کرد، به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید تا مخلوط مواد با هم بجوشند و غلیظ شوند، وقتی شربت به غلظت مناسب رسید قابلمه را از روی حرارت بردارید و عرق بهار نارنج و گلاب را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله نهم
بعد شربت را در دمای محیط قرار دهید تا سرد شود، سپس در هنگام سرو قالب یا کاسه را از یخچال بیرون بیاورید و خمیر را به آرامی از کاسه خارج کنید، سپس سلفون اطراف خمیر را از آن جدا کنید و روی آن شهدی که خنک شده است را بریزید. در آخر دسر مفروخه عربی را داخل یک ظرف مناسب قرار دهید و با مقداری پودر پسته تزیین کنید و این دسر خوش طعم و لذیذ را همراه با چای سرو کنید.