طرز تهیه چای لاته به روش کافه ای با طعم بسیار عالی

طرز تهیه چای لاته

فرق چای لاته با ماسالا چای لاته فوری ترکیبات چای لاته خواص چای لاته کاراملی چای لاته چیست ترکیبات چای لاته کاراملی پودر چای لاته

چای لاته یکی از انواع نوشیدنی‌های خوشمزه و پر انرژی است که اصالت آن مربوط به هند است و در واقع همان شیر چای است و از ترکیب شیر و چای سیاه و ادویه‌های معطر تهیه و آماده می‌شود، چای لاته خیلی سریع و راحت درست می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه چای لاته در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
چوب دارچینیک تکه
هل۳ عدد
میخک۳ عدد
استار انیس یا رازیانه۱ عدد یا ۱ قاشق چای خوری
شیر غلیظ شدهنصف پیمانه
شیر پاستوریزه۱ پیمانه
زنجبیل تازهچند حلقه
پودر جوز هندیبه مقدار لازم
چای سیاهبه مقدار لازم
عسل یا شکر قهوه ایبه مقدار لازم
پودر دارچینبه مقدار لازم

طرز تهیه چای لاته

اضافه کردن دارچین، هل و میخک

برای طرز تهیه چای لاته به روش کافه ای ابتدا، مقداری چوب دارچین را در یک ظرف بریزید و چند هل به آن اضافه کنید، سپس تعدادی میخک هم روی ترکیب بریزید و بعد استار انیس را هم اضافه کنید، به جای استار انیس می‌توانید از رازیانه استفاده کنید.

تفت دادن مواد

سپس یک تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود و بعد ترکیب مواد را در تابه بریزید و مدام هم بزنید و اجازه دهید تا به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت داده شوند، سپس آن‌ها را داخل هاون بریزید و چند ضربه بزنید تا خرد شوند، همین اندازه کافی است.

عدم پودر کردن ترکیب ادویه‌ها

لازم نیست که ترکیب را پودر کنید، این کار برای این است که عطر ادویه‌ها بیشتر آزاد شود و به خورد شیر برود، این مرحله را می‌‌توانید حذف کنید و ترکیب ادویه‌ها را به شکل درسته به شیر اضافه کنید، در این صورت عطر و بوی چای کمتر است.

اضافه کردن شیر غلیظ و ادویه‌های نیم کوب

سپس در شیر جوش مقداری شیر غلیظ شده را بریزید و به آن شیر پاستوریزه که بهتر است پر چرب باشد را اضافه کنید و با هم ترکیب کنید و بعد ادویه‌های نیم کوب را به آن اضافه کنید و سپس چند حلقه نازک زنجبیل تازه هم روی آن‌ها بریزید.

اضافه کردن پودر جوز هندی و جوشاندن شیر

بعد مقدار کمی پودر جوز هندی را هم اضافه کنید و با هم بزنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شیر به جوش آید و بعد حرارت را کم کنید تا به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بجوشد، مواظب باشید که شیر سر نرود و از داخل شیر جوش بیرون نریزد.

اضافه کردن عسل یا شکر و مخلوط کردن

سپس مقداری عسل و یا شکر قهوه‌ای به مخلوط شیر اضافه کنید و هم بزنید و شیر جوش را از روی حرارت بردارید، بعد مقداری چای سیاه با غلظت زیاد را هم دم کنید و سپس در یک لیوان مقداری شیر بریزید و بعد روی آن چای بریزید.

تزئین و سرو چای لاته

بعد کمی از شیر را با کف ساز به شکل فوم در بیاورید و روی چای لاته بریزید و در آخر مقداری پودر دارچین روی آن بپاشید، نوشیدنی آماده است، چای لاته را همراه با یک برش کیک به عنوان یک میان وعده دلچسب و خوش طعم سرو کنید.

دسته بندی: آموزش نوشیدنی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 11 تیر 1402
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.