طرز تهیه کیک کرامبل سیب، گزینه‌ای مناسب برای عصرانه!

طرز تهیه کیک کرامبل سیب

طرز تهیه کیک کرامبل سیب, طرز تهیه کیک کرامبل سیب و دارچین

کیک کرامبل سیب یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع و به روش‌های مختلف درست می‌شود و بافتی سبک و نرم و لطیف دارد که از آن می‌توانید به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانی‌ها استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک کرامبل سیب در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای کیکمقدار مواد
آرد۲ پیمانه
کره۱۲۵ گرم
شکر۱ پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
ماست هم زده و غلیظ۱ پیمانه
بکینگ پودر۲ قاشق چای خوری
وانیلنصف قاشق چای خوری
مواد لازم برای کرامبلمقدار مواد
بیسکوئیت پتی‌پور یا ساقه طلایی۱ بسته
شکر قهوه‌ای۵۰ گرم
دارچین۱ قاشق چای خوری
کره سرد۵۰ گرم
سیب سبز۱ عدد

طرز تهیه کیک کرامبل سیب

مرحله اول

ابتدا برای درست کردن کرامبل، کره کاملاً سرد را از یخچال بیرون بیاورید و در قطعات کوچک خرد کنید و بعد داخل غذاساز بریزید، سپس بیسکوئیت پتی‌پور یا ساقه طلایی را کمی با دست خرد کنید و به کره اضافه کنید و آن‌ها را داخل غذاساز بریزید.

مرحله دوم

سپس مقداری شکر قهوه‌ای را روی مواد در غذاساز بریزید و بعد هم کمی دارچین به آن اضافه کنید بعد همه مواد را با هم فقط چند پالس بزنید تا با هم مخلوط شوند و حالت پودری تشکیل دهند نباید خیلی هم بزنید تا مخلوط مواد به شکل خمیر شوند.

مرحله سوم

بعد مخلوط مواد را داخل یک ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید تا استراحت کند سپس یک سیب سبز را بشورید و پوست بگیرید و برش‌های نازک دهید و سپس داخل ظرفی بریزید و کنار بگذارید و بعد برای درست کردن کیک مواد را آماده کنید.

مرحله چهارم

ابتدا در کف یک قالب ۲۳ سانتی که بهتر است از قالب کمربندی استفاده کنید کاغذ روغنی قرار دهید و دیواره‌های آن را کاملاً با روغن یا کره چرب کنید و کنار بگذارید سپس مقداری کره را که به دمای محیط رسیده است را داخل یک ظرف بریزید.

مرحله پنجم

بعد شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا بافت آن سبک و حجیم شود و سپس تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا از لختگی خارج شود و با مواد ترکیب شود بعد هم کمی وانیل به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل پخش شود.

مرحله ششم

وقتی که رنگ مخلوط روشن شد با قاشق سیلیکونی کمی مواد را هم بزنید و دیواره‌های ظرف را تمیز کنید تا کره به ظرف نچسبیده باشد سپس ماست را که به دمای محیط رسیده است به مخلوط مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

مرحله هفتم

سپس در یک ظرف دیگر آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود باید کمی بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و کاملاً با هم ترکیب کنید و سپس ترکیب آرد را کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و با قاشق سیلیکونی به آرامی هم بزنید و ترکیب کنید.

مرحله هشتم

دقت کنید بعد از اضافه کردن آرد مواد را فقط به اندازه‌ای که با هم مخلوط شوند هم بزنید چون اگر خیلی زیاد هم بزنید بافت مایه کیک خراب می‌شود، مخلوط مواد به خاطر وجود کره در آن کمی غلیظ و سفت است که بعد از پخت بافت آن درست می‌شود.

مرحله نهم

سپس نیمی از مواد را داخل قالب بریزید و سطح آن را با لیسک صاف کنید بعد نیمی از کرامبل را روی مایه کیک بریزید و صاف کنید و بعد برش‌های سیب را روی کرامبل بچینید، سپس دوباره مایه کیک و کرامبل و برش‌های سیب را به ترتیب بریزید.

مرحله دهم

بعد قالب کیک را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا کیک به مدت ۵۰ دقیقه در فر خوب بپزد و سطح آن طلایی رنگ شود و داخل کیک هم کاملاً مغز پخت شود.

مرحله یازدهم

در ۳۰ دقیقه‌ اول پخت در فر را باز نکنید چون پف کیک از بین می‌رود و بعد از آن یک خلال دندان یا سیخ چوبی را داخل کیک فرو کنید و بعد بیرون بیاورید اگر از مایه کیک چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک آماده شده و کاملاً پخته است.

مرحله دوازدهم

بعد قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی سرد شود سپس با یک چاقوی تیز لبه‌های کیک را از قالب جدا کنید و قالب را برگردانید و کیک را از داخل قالب بیرون بیاورید اگر از قالب کمربندی استفاده می‌کنید که راحت‌تر است.

مرحله سیزدهم

سپس کیک را در ظرف دیگری قرار دهید و مقداری خامه فرم گرفته یا شکلات ذوب شده روی آن بریزید و سپس با مغز گردوی خرد شده و پودر دارچین و چند برش سیب روی کیک را تزئین کنید و بعد کیک را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید. در آخر کیک کرامبل سیب را در ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی همراه با چای سرو کنید.

بروز رسانی توسط در چهارشنبه 3 آبان 1402
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.