طرز تهیه ژله خامه ای، دسر شیک و متفاوت برای مهمانی!
طرز تهیه ژله خامه ای
ژله خامهای یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست میشود، این دسر خوش طعم از سه لایه با طعمهای مختلف و متنوع تشکیل شده که برای پذیرایی و مهمانیها بسیار شیک و مناسب است و طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه ژله خامه ای در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
بیسکوئیت | ۱ بسته |
شیر | به مقدار لازم |
پودر ژله توت فرنگی | ۱ بسته |
پودر ژله تمشک | ۱ بسته |
خامه قنادی | ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم |
طرز تهیه ژله خامه ای
مرحله اول
ابتدا مقداری شیر را داخل یک ظرف بریزید و سپس بیسکوئیت را باز کنید و بعد بیسکوئیتها را در شیر قرار دهید و کاملاً با شیر آغشته کنید تا کمی نرم شوند، سپس بیسکوئیتها را در ظرف مناسب بچینید، بیسکوئیتها را در دو ردیف روی هم بچینید.
مرحله دوم
سپس یک بسته پودر ژله توت فرنگی را داخل یک ظرف بریزید و یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند سپس ظرف را به روش بنماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا پودر ژله در آب کاملا حل شود.
مرحله سوم
وقتی که مایع ژله کاملاً شفاف و یکدست شد آن را کنار بگذارید تا کمی سرد شود بعد مقداری خامه قنادی را که بافت آن کمی نرم شده است داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی حسابی هم بزنید تا خوب فرم بگیرد و بافت آن سفت و منسجم شود.
مرحله چهارم
سپس مخلوط ژله و آب را که در دمای محیط خنک شده است به خامه فرم گرفته اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بافت آنها یکدست شود، بعد مخلوط تشکیل شده را روی بیسکوئیتها بریزید و سپس ظرف را در یخچال قرار دهید.
مرحله پنجم
بعد اجازه دهید تا لایه ژلهای در یخچال کاملاً خودش را بگیرد و سفت و منسجم شود، سپس در این فاصله یک بسته ژله شاتوت را داخل یک ظرف بریزید و بعد یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله ششم
سپس به روش بنماری ظرف را روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا ذرات پودر ژله کاملاً حل شود و بافت مایع شفاف و یکدست شود بعد یک لیوان آب سرد را هم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و بافت آن رقیقتر شود.
مرحله هفتم
بعد ظرف ژله را از داخل یخچال بیرون بیاورید و بعد از این که ژله شاتوت در دمای محیط کمی سرد شد روی لایه ژلهای توت فرنگی بریزید و دوباره ظرف دسر را در یخچال قرار دهید تا ژله شاتوت ببندد و خودش را بگیرد و سفت و منسجم شود.
مرحله هشتم
وقتی که ژله کاملاً سفت شد و خودش را گرفت ظرف دسر را از یخچال بیرون بیاورید و روی ژله خامهای را با مقداری مغز گردوی خرد شده و برشهایی از توت فرنگی و شاتوت تزئین کنید و این دسر شیک و جذاب را برای پذیرایی سرو کنید.
مطالب پربازدید از سراسر وب
- منبع :
- noshinkeshavarz