طرز تهیه کیک شعریه، کیکی جذاب و خاص از ترکیه!
طرز تهیه نان اهری، یک نان خوشمزه و جذاب ترکی
طرز تهیه نان اهری نان اهری یک از انواع نانهای خوشمزه و فانتزی است که طعم فوق العادهای دارد و بافت آن بسیار سبک و ترد است این نان خوش طعم خیلی …
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی!
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، از سالاد کلم بروکلی میتوانید به عنوان یک پیش غذای خوش …
طرز تهیه کلوچه پرتقالی، یک شیرینی خوشعطر و طعم!
طرز تهیه کلوچه پرتقالی کلوچه پرتقالی یکی از انواع کلوچههای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد این کلوچه خوش طعم خیلی راحت و سریع با روشهای مختلف درست …
طرز تهیه کیک شعریه
کیک شعریه یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که از دو لایه مختلف با طعمهای متنوع تشکیل شده است این کیک خیلی راحت درست میشود و برای پذیرایی بسیار مناسب است، کیک شعریه را میتوانید به روشهای مختلف آماده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک شعریه در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای کیک | مقدار مواد |
تخم مرغ | ۵ عدد |
شکر | ۱ و نیم لیوان |
وانیل | ۱ قاشق مربا خوری |
آرد | ۳ لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غدا خوری |
شیر ولرم | ۱ لیوان |
روغن مایع | ۱ لیوان سر خالی |
پودر هل | به مقدار دلخواه |
رنده پوست پرتقال | به مقدار دلخواه |
روغن مایع | به مقدار لازم |
مواد لازم برای لایه شعریه | مقدار مواد |
رشته شعریه | ۱ بسته |
شیر عسلی | به مقدار لازم |
مغز آجیل ( مغز پسته، گردو، بادام فندق) | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه کیک شعریه
مرحله اول
ابتدا برای درست کردن کیک، تخم مرغها را داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و کمی پف کند، سپس شکر را به آنها اضافه کنید با همزن برقی به مدت تقریباً ۵ دقیقه هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
مرحله دوم
وقتی که بافت مخلوط کرم رنگ، کش دار و یکدست شد مقداری وانیل را به مخلوط اضافه کنید، با همزن برقی هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود، وانیل بوی زهم تخم مرغها را میگیرد، بعد از آن اطراف ظرف را با لیسک تمیز دورگیری کنید.
مرحله سوم
بعد در یک ظرف دیگر آرد را الک کنید تا بافت آن سبک شود سپس مقداری بکینگ پودر را به آن اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند، بعد ترکیب آرد را دوباره الک کنید تا آرد و بکینگ پودر با هم مخلوط و بافت آنها صاف و یکدست شوند.
مرحله چهارم
سپس ترکیب آرد را کم کم در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید، با لیسک به آرامی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بافت صاف و یکدستی تشکیل شود، بعد مقداری شیر ولرم را در یک ظرف بریزید، روغن را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
مرحله پنجم
سپس ترکیب شیر ولرم با روغن را به مخلوط مواد اضافه کنید، با هم خوب ترکیب کنید بعد با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری پودر هل را به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا عطر هل در مواد پخش شود اگر عطر هل مطابق ذائقه شما نیست پودر هل نریزید.
مرحله ششم
بعد یک پرتقال را تمیز بشورید، خشک کنید، پوست نارنجی آن را با رنده ریز رنده کنید در هنگام رنده کردن پوست پرتقال دقت کنید که به قسمت سفیدی پوست آن نرسید چون باعث تلخ شدن مواد میشود سپس رنده پوست پرتقال را به مواد اضافه کنید.
مرحله هفتم
سپس کف قالب مورد نظر را با روغن مایع یا کره چرب کنید، بعد مایه کیک را داخل قالب بریزید، به آرامی روی سطح ضربه بزنید تا هوای داخل آن خارج شود سپس سطح مایه کیک را صاف کنید، قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید.
مرحله هشتم
بعد دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید، اجازه دهید تا کیک به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزد، سپس قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کیک نیم پز شده کمی خنک شود، بعد روی آن را با چنگال چند سوراخ بزنید.
مرحله نهم
سپس برای درست کردن شعریه یک بسته رشته شعریه را باز کنید، رشتهها را با دست خرد کنید سپس یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید، بعد شعریه را در آن بریزید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید، سپس شعریهها را روی کیک بریزید و پخش کنید.
مرحله دهم
رشتههای شعریه باید کاملا سطح کیک را بپوشاند بعد دوباره قالب کیک را در فر قرار دهید، دمای فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید، اجازه دهید تا کیک به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر خوب بپزد، بعد از این زمان قالب کیک را از فر بیرون بیاورید.
مرحله یازدهم
سپس تا هنوز کیک داغ است شیر عسلی را روی آن بریزید بعد سطح آن را به سلیقه خودتان با پودر یا خلال پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده، یا خلال بادام تزئین کنید بعد اجازه دهید تا کیک در دمای محیط خنک شود.
مرحله دوازدهم
بعد از این که کیک خنک شد به آرامی با یک چاقوی تیز اطراف کیک را از قالب جدا کنید، سپس کیک را از قالب داخل ظرف دیگری قرار دهید، بعد کیک شعریه را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و چند برش از آن را داخل ظرف مناسب بچینید. در آخر کیک شعریه را به عنوان یک دسر شیک و جذاب یا یک میان وعده مقوی برای پذیرایی همراه با چای یا قهوه سرو کنید.
- منبع :
- nasrin.ghoreishi