طرز تهیه کوفته حسن پاشا

کوفته حسن پاشا , طرز تهیه کوفته حسن پاشا , دستور پخت کوفته حسن پاشا

کوفته حسن پاشا یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ترکیه ای است که توسط شخصی به نام حسن پاشا ابداع شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته حسن پاشا در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوساله۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
پودر سوخاری یا پودر نان خشک۳ قاشق غذاخوری
سیب زمینی۵ عدد متوسط
شیر۱ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
جعفری۱ دسته کوچک
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه۱ قاشق غذاخوری
زیره۱ قاشق چایخوری
پنیر پیتزابه مقدار کافی

طرز تهیه کوفته حسن پاشا

مرحله اول

برای تهیه کوفته حسن پاشا در ابتدای کار سبزی جعفری را می شوییم، سپس آبکش می کنیم تا آب اضافی اش به طور کامل خارج شود. در ادامه روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز ساطوری می کنیم.

مرحله دوم

حالا گوشت گوساله را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم، سپس درون چرخ گوشت می ریزیم و در کاسه مناسب چرخ می کنیم. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس میشوییم و به صورت ریز رنده می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز رنده شده، جعفری و پودر سوخاری را به کاسه حاوی گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم، سپس با دست خوب ورز می دهیم تا بافتشان یکدست شود. در ادامه نمک، فلفل سیاه و زیره را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مواد را خوب مخلوط می کنیم تا به خورد هم برود و بافت یکدست پیدا کنند. در ادامه تخم مرغ را به مخلوط گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم، سپس با دست خوب ورز می دهیم تا مواد مخلوط شده و دیگر به دست نچسبد.

مرحله پنجم

در این مرحله سیب زمینی را میشوییم، سپس درون یک قابلمه مناسب چند لیوان آب می ریزیم و روی حرارت میگذاریم. در ادامه سیب زمینی ها را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سیب زمینی به طور کامل بپزد.

مرحله ششم

پس از گذشت ۱ ساعت سیب زمینی ها را کنار میگذاریم تا خنک شود. در این حین شیر را در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا به دمای محیط برسد، سپس پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم، و درون یک ظرف مناسب با رنده درشت رنده می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله شیر، نمک و فلفل سیاه را به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه می کنیم، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت یکدست پیدا کند و به پوره سیب زمینی تبدیل شود. در ادامه پوره سیب زمینی را درون قیف می ریزیم.

مرحله هشتم

در این مرحله یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم، سپس به اندازه یک نارنگی بزرگ از مواد گوشتی بر می داریم و در دست به صورت کاسه که لبه های آن بالاست درست می کنیم. در ادامه از پوره سیب زمینی با قیف وسط گوشت می ریزیم تا پر شود.

مرحله نهم

در این مرحله به مقدار دلخواه پنیر پیتزا روی پوره سیب زمینی می ریزیم. در ادامه کوفته آماده شده را درون سینی فر قرار می دهیم. به همین صورت تمام مایه کوفته را آماده کرده و درون سینی فر می چینیم.

مرحله دهم

در ادامه برای تهیه سس کوفته حسن پاشا، ابتدا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم. حالا رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم،سپس خوب تفت می دهیم تا خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود.

مرحله یازدهم

در این مرحله نصف لیوان آب به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به سس اضافه می کنیم، سپس خوب مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یک دست شود. در ادامه فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم، سپس اجازه می دهیم فر گرم شود.

مرحله دوازدهم

وقتی سس به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش می کنیم، سپس سس را به لا به لای کوفته های حسن پاشا اضافه می کنیم. در نهایت سینی حاوی کوفته ها را درون فر قرار می دهیم تا به طور کامل بپزد و پنیر پیتزا آب شود.

مرحله سیزدهم

پس از گذشت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه کوفته را از فر خارج می کنیم. در ادامه درون ظرف مورد نظر بریزید و به عنوان یک غذای کامل کنار عزیزان میل کنید. نوش جان. سایز این کوفته سلیقه ای است و می توانیم آنرا به سلیقه خود بزرگ یا کوچکتر درست کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 7 آذر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.