طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان برای 4 نفر ته چین مرغ و بادمجان برای ۳ نفر ته چین مرغ و بادمجان مجلسی فیلم ته چین مرغ و بادمجان ته چین مرغ و بادمجان رزا منتظمی ته چین مرغ و بادمجان شیرازی طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان برای 8 نفر طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان در پلوپز

ته چین مرغ و بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که معمولا برای مجالس و مهمانی ها درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۴ پیمانه
سینه یا فیله مرغ۵۰۰ گرم
بادمجان۴ عدد
تخم مرغ۳ عدد
زرده تخم مرغ۲ عدد
ماست چکیده ترش۱۵۰ گرم
زعفران دم کرده½ فنجان
گلاب۲ قاشق غذاخوری
زرشک۴ قاشق غذاخوری
خلال پسته و بادامبه مقدار دلخواه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
دارچین و زنجبیلبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان

مرحله اول

برای تهیه ته چین مرغ و بادمجان مجلسی در ابتدای کار فیله های مرغ را به صورت نواری نازک برش می زنیم، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به فیله های مرغ اضافه می کنیم تا مزه دار شوند. در ادامه روی فیله ها را می پوشانیم و اجازه می دهیم فیله ها استراحت کند.

مرحله دوم

در این مرحله بادمجان ها را می شوییم، سپس با پوست به صورت حلقه ای نازک برش می زنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس به آن مقداری روغن اضافه می کنیم و ورقه های بادمجان را درون تابه می چینیم.

مرحله سوم

حالا دو طرف بادمجان ها را به طور کامل سرخ می کنیم. در ادامه برنج را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مقداری آب را همراه با نمک به برنج اضافه می کنیم و اجازه می دهیم برنج خیس بخورد. در ادامه یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله تخم مرغ را به کاسه اضافه می کنیم، سپس خوب مخلوط می کنیم تا بافت تخم مرغ از هم باز شود. در ادامه گلاب و زعفران دم کرده را به تخم مرغ اضافه می کنیم، مجددا با همزن دستی هم میزنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شود.

مرحله پنجم

حالا ماست چکیده ترش را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. ابتدا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید.

مرحله ششم

سپس ۱ قاشق چایخوری نمک به همراه برنج خیس خورده به قابلمه اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا دانه های برنج به هم نچسبند. در ادامه اجازه می دهیم برنج به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه درون آب جوش بماند تا پخت اولیه آن انجام شود.

مرحله هفتم

پس از اینکه اطراف دانه های برنج کاملا نرم شدند و مغز آن کمی گیر داشت برنج را آبکشی می کنیم، سپس برنج را کنار می گذاریم و اجازه می دهیم تا خنک شود. در ادامه برنج نیم پز را کم کم به مخلوط تخم مرغ و ماست اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

حالا به آرامی برنج را با مواد زیر و رو می کنیم تا مواد و برنج با هم کاملا مخلوط و یکدست شود. در ادامه خلال پسته و خلال بادام را درون گلاب قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم تا خیس بخورد. در ادامه یک ظرف مناسب فر انتخاب می کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم، فر کاملا گرم شود. در ادامه کف و دیواره های ظرف را به کمک برس با مقداری روغن به طور کامل چرب می کنیم تا ته چین به راحتی از ظرف جدا شود.

مرحله دهم

حالا از مخلوط برنج و تخم مرغ کف ظرف می ریزیم، سپس با پشت قاشق آن را فشار می دهیم تا فشرده و منسجم شود. در ادامه ورقه های بادمجان را کنار هم روی برنج می چینیم، سپس مرغ های نواری را به ترتیب روی بادمجان قرار می دهیم.

مرحله یازدهم

در این مرحله برای طعم بهتر روی مرغ های نواری، مقداری پودر زنجبیل و پودر دارچین می پاشیم، سپس خلال پسته و خلال بادام را که با گلاب مزه دار کرده ایم را به همراه زرشک مخلوط می کنیم و روی مرغ های نواری مزه دار شده را به صورت پخش می ریزیم.

مرحله دوازدهم

در این مرحله مجددا روی گوشت مرغ های نواری برنج می ریزیم، سپس به صورت یکنواخت روی همه مواد را می پوشانیم و با فشار قاشق فشرده می کنیم. در ادامه درون یک کاسه جداگانه زرده تخم مرغ و زعفران دم کرده را به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله سیزدهم

حالا از مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران دم کرده با برس روی برنج ته چین می مالیم تا رنگ آن خوش رنگ تر شود. سپس روی ته چین را با فویل آلومینیومی می پوشانیم. در ادامه روی فویل را با چاقو چند سوراخ ایجاد می کنیم تا هوا به خوبی رد و بدل شود.

مرحله چهاردهم

در نهایت اجازه می دهیم ته چین به مدت ۱ ساعت درون فر بماند تا بپزد، سپس آنرا از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم کمی خنک شود. در پایاین ته چین را درون ظرف مورد نظر بر می گردانیم و با خلال پسته، خلال بادام و زرشک تزئین می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 7 آذر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.