طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی

طرز تهیه ته چین مرغ ساده طرز تهیه ته چین مرغ برای 4 نفر در قابلمه طرز تهیه ته چین مرغ ساده در قابلمه طرز تهیه ته چین مرغ با شکر فیلم طرز تهیه ته چین مرغ برای 4 نفر طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی طرز تهیه ته چین مرغ ساده برای دو نفر طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی

ته چین مرغ زعفرانی از غذاهای بسیار قدیمی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ۱ عدد
برنج۲ پیمانه
ماست چکیده۱٫۵ لیوان
زرده تخم مرغ۲ عدد
زرشک۳ قاشق غذاخوری
خلال پسته۲ قاشق غذاخوری
روغن مایعیک سوم پیمانه
گلاب۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کردهیک سوم فنجان
کرهبه مقدار کافی
شکر۱ قاشق چایخوری
برگ بو۲ برگ
پیاز۱ عدد
پودر سیر½ قاشق چایخوری
پاپریکا۱ قاشق چایخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی

مرحله اول

برای تهیه ته چین مرغ زعفرانی ابتدا گوشت مرغ را به همراه ۲ پیمانه آب، پیاز، برگ بو، پاپریکا و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه می دهیم مرغ بپزد.

مرحله دوم

پس از اینکه مرغ به طور کامل پخت، آنرا به صورت ریش ریش خرد می کنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس کمی زعفران دم کرده به آن اضافه کرده و با هم ترکیب می کنیم. در ادامه گوشت مرغ را کنار می گذاریم تا خنک شود.

مرحله سوم

برنج را نسبت به نوع آب چند ساعت در آب و نمک می خیسانیم تا نرم شود. هر چقدر برنج تازه تر باشد، نیاز به خیساندن کمتری دارد. در ادامه زرشک و خلال پسته را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و ۱ پیمانه گلاب اضافه می کنیم تا به خوبی خیس بخورند.

مرحله چهارم

پس از گذشت ۱۵ دقیقه زرشک و خلال پسته را از کاسه خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و ۱ قاشق غذاخوری کره اضافه می کنیم. در ادامه خلال پسته را به همراه زرشک و شکر اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه زرشک و خلال پسته خوشرنگ شدند، آنها را از تایه خارج می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه زرده های تخم مرغ را درون یک کاسه بزرگ به خوبی هم می زنیم تا بوی زهم شان به طور کامل گرفته شود.

مرحله ششم

سپس ماست را به همراه روغن و ۱ قاشق غذاخوری گلاب، مقداری فلفل سیاه و زعفران دم کرده اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه آب درون قابلمه به جوش آمد، برنج خیسانده شده را به همراه ۱ قاشق چایخوری نمک، ۱ قاشق غذاخوری روغن به قابلمه اضافه می کنیم. حالا ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان می دهیم تا پخت اولیه برنج انجام شود، برای ته چین باید برنج را زنده تر آبکشی کنیم.

مرحله هشتم

پس از اینکه برنج را آبکشی کردیم، آنرا به کاسه حاوی مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه کف و بدنه قابلمه را با روغن زیاد چرب می کنیم و مقداری از برنج را کف قابلمه می ریزیم.

مرحله نهم

حالا برنج را به خوبی فشرده می کنیم تا کف قابلمه بچسبد، سپس مرغ را به همراه زرشک و خلال پسته به صورت یکدست بر روی برنج می ریزیم. توجه داشته باشید که باید مرغ و زرشک را طوری بریزیم که به دیواره های قابلمه نچسبند.

مرحله دهم

در این مرحله باقیمانده برنج را روی مرغ و زرشک می ریزیم و به خوبی فشرده می کنیم تا مواد به هم بچسبند. در ادامه مقداری کره خرد می کنیم و به صورت پخش روی ته چین می ریزیم. حالا درب قابلمه را روی آن قرار می دهیم.

مرحله یازدهم

در این مرحله روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار می دهیم، سپس قابلمه ته چین را روی شعله پخش کن قرار می دهیم. برای پخت ته چین حدود یک ساعت زمان نیاز است. در پایان ته چین را روی یک دیس بر می گردانیم و به سلیقه خود تزیین می کنیم.

مرحله دوازدهم

اگر تمایل داشته باشیم که این ته چین خوشمزه را درون فر درست کنیم، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم، سپس ته چین را به جای قابلمه درون یک قالب مناسب می ریزیم و روی آنرا با فویل آلومینیومی به طور کامل می پوشانیم.

مرحله سیزدهم

در این مرحله روی فویل چند سوراخ ایجاد می کنیم، سپس قالب را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم ته چین به مدت یک ساعت بپزد. در پایان اجازه می دهیم ته چین کمی خنک شود، سپس به آرامی آنرا زا قالب خارج می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 22 تیر 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.