طرز تهیه مافین بدون آرد و شکر، ساده و فوری در منزل

طرز تهیه مافین بدون آرد و شکر

طرز تهیه مافین بدون آرد و شکر, دستور پخت مافین بدون آرد و شکر

مافین بدون آرد و شکر یکی از انواع کاپ کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود این کاپ کیک‌ها که بافتی سبک و لطیف دارند برای پذیرایی و مهمانی بسیار مناسب هستند، علاوه بر آن می‌توانید از آنها به عنوان یک میان وعده ساده و مقوی هم استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه مافین بدون آرد و شکر در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
جو دو سر پرک۱۶۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
موز۱ عدد
شیر۱۸۰ میلی لیتر
ماست۱۲۵ گرم
وانیل۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
نمک۴/۱ قاشق چای خوری
دارچین۱ قاشق چای خوری
عسل۴ قاشق غذا خوری
شکر قهوه‌ای ( اختیاری)۲ قاشق غذا خوری
شکلات ذوب شده برای تزئینبه مقدار لازم
پودر پسته و پودر نارگیل۱ قاشق غذا خوری از هر کدام
مغز گردو خرد شده و مغز فندق خرد شده برای تزئین۱ قاشق غذا خوری از هر کدام
خلال بادام برای تزئین۱ قاشق غذا خوری
شکلات چیپسی و ترافل‌های رنگی برای تزئینبه مقدار مناسب

طرز تهیه مافین بدون آرد و شکر

مرحله ۱: مخلوط کردن موز له شده با تخم مرغ و هم زدن آن‌ها

ابتدا موز رسیده و شیرین را پوست بگیرید، داخل یک ظرف بریزید با چنگال روی آن فشار دهید و آن را کاملاً له و پوره کنید تا بافت موز یک دست شود بعد تخم مرغ را به موز له شده اضافه کنید، با چنگال یا همزن دستی هم بزنید تا تخم مرغ از حالت لختگی خارج شود.

مرحله ۲: اضافه کردن وانیل و مخلوط کردن با مواد

بعد مخلوط را خوب هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند، وقتی که بافت مخلوط موز و تخم مرغ با هم صاف، یک دست و کرم رنگ شد، سپس مقداری وانیل را به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا عطر وانیل در مخلوط پخش شود و بوی زهم تخم مرغ را بگیرد.

مرحله ۳: اضافه کردن نمک و دارچین به مخلوط مواد

بعد از آن مقداری نمک به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند، سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان کمی پودر دارچین به ترکیب مواد اضافه کنید، با همزن دستی خوب هم بزنید تا عطر دارچین پخش شود و به خورد مخلوط مواد برود.

مرحله ۴: اضافه کردن پودر گل سرخ و عسل به مخلوط مواد

سپس با سلیقه خودتان می‌توانید مقداری پودر گل سرخ را به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و عطر گل سرخ به خورد مواد برود، بعد مقداری عسل به ترکیب مواد اضافه کنید، با همزن دستی بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یک دست شوند.

مرحله ۵: اضافه کردن شکر قهوه‌ای به مخلوط مواد

این مایه کیک خیلی کم شیرین است اگر می‌خواهید که مقدار شیرینی آن بیشتر باشد باید مقداری شکر قهوه‌ای هم به ترکیب مواد اضافه کنید، خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و مایه کیک شیرین‌تر شود، مقدار شیرینی بستگی به ذائقه خودتان دارد.

مرحله ۶: اضافه کردن ماست یونانی و شیر به ترکیب مواد

سپس مقداری ماست یونانی را به ترکیب مواد اضافه کنید، هم بزنید تا با هم ترکیب شوند، ماست به خورد مواد برود و بافت صاف و یکدستی تشکیل شود بعد از آن مقداری شیر را که به دمای محیط رسیده است به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید و با آنها خوب ترکیب کنید.

مرحله ۷: اضافه کردن جو دو سر پرک و بکینگ پودر به ترکیب مواد و مخلوط کردن آن‌ها

بعد از آن مقداری جوی دوسرپرک را به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا با هم ترکیب شوند سپس مقداری بکینگ پودر روی مخلوط مواد بریزید، بعد به وسیله گوشتکوب برقی ۳۰ ثانیه مخلوط مواد را هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند.

مرحله ۸: چرب کردن قالب‌ها و ریختن مایه کیک و مغز گردو خرد شده در آن‌ها

سپس داخل قالب‌های مافین تک نفره را با روغن کاملا چرب کنید به طوری که کف و دیوارهای قالب آغشته به کره شود، سپس با قاشق مقداری از مخلوط مواد را داخل قالب‌های مافین بریزید، بعد از آن روی مایه کیک مقداری مغز گردوی خرد شده اضافه کنید.

مرحله ۹: ریختن مایه کیک روی مغز گردوها و چیدن پرک بادام روی آن‌ها

بعد یک لایه دیگر از مخلوط مواد مایه کیک را روی گردوها بریزید، سپس روی این لایه مقداری پرک بادام بریزید و به شکل دلخواه بچینید، دقت کنید که فقط به اندازه دو سوم از حجم قالب‌ها را پر کنید و یک سوم حجم آن خالی بماند چون بعد از پخت حجم کیک زیاد می‌شود.

مرحله ۱۰: قرار دادن قالب‌ها در فر و پختن کیک‌ها در دما و زمان مناسب

سپس قالب‌های مافین را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است، قرار دهید دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا کیک‌ها به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بپزند و کاملاً مغز پخت و آماده شوند، بعد از پخت باید سطح کیک‌ها کاملاً طلایی شود.

مرحله ۱۱: تست کردن میزان پخت کیک‌ها

دقت کنید در ۲۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید چون پف کیک از بین می‌رود و شکل‌ آن‌ها خراب می‌شود بعد از آن با یک سیخ چوبی یا خلال دندان میزان پخت کیک‌ها را تست کنید، سیخ چوبی را در کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مایه کیک چیزی به آن نچسبیده بود کیک پخته است.

مرحله ۱۲: پختن کیک‌ها به اندازه کافی در فر

در صورتی که مقداری از یک کیک به سیخ چوبی چسبیده بود اجازه دهید تا کیک‌ها به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر بپزند و کاملا مغز پخت شوند، بعد از این که کیک‌ها خوب پختند و آماده شدند، قالب‌ها را از داخل فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی از حرارت اولیه آنها کم شود

مرحله ۱۳: ذوب کردن شکلات و ریختن روی مافین‌ها

سپس کیک‌ها را از داخل قالب بیرون بیاورید و در ظرف دیگری بچینید بعد مقداری شکلات را در یک ظرف کوچک بریزید، به روش بن‌ماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا شکلات ذوب شود، سپس شکلات ذوب شده را به شکل دلخواه روی مافین‌ها بریزید.

مرحله ۱۴: تزئین کردن مافین بدون آرد و شکر

بعد روی مافین‌ها را به دلخواه و با سلیقه خودتان با مقداری پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده، خلال بادام، شکلات چیپسی و ترافل‌های رنگی تزئین کنید، برای تزئین مافین بدون آرد و شکر طبق سلیقه و به دلخواه خودتان عمل کنید. در آخر مافین بدون آرد و شکر را به عنوان یک دسر خوش طعم و مناسب یا یک میان وعده مقوی و سریع برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با چای سرو کنید.

بروز رسانی توسط در سه شنبه 24 بهمن 1402
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.