طرز تهیه ساندویچ مرغ سوخاری، غذای فست فودی بسیار لذیذ
طرز تهیه ساندویچ مرغ سوخاری
ساندویچ مرغ سوخاری یکی از انواع ساندویچهای خوشمزه، ساده، پرطرفدار و لذیذ است که خیلی راحت به روشهای مختلف با مواد متنوعی درست میشود و از آن میتوانید به عنوان یک میان وعده مقوی یا یک وعده غذایی خوش طعم و سریع استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه ساندویچ مرغ سوخاری در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
سینه مرغ | ۱ عدد |
پودر سوخاری | به مقدار لازم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد گندم | به مقدار لازم |
پودر سیر | ۲/۱ قاشق چای خوری |
آویشن | ۲/۱ قاشق چای خوری |
پاپریکا | ۲/۱ قاشق چای خوری |
پنیر ورقهای گودا | ۴ عدد |
برگ کاهو | ۲ برگ |
نان برگر | ۱ عدد |
طرز تهیه ساندویچ مرغ سوخاری
مرحله ۱: شستن و برش دادن سینه مرغ
ابتدا سینه مرغ تمیز بشورید، خشک کنید بعد آن را به شکلی از وسط برش دهید که ضخامت آن کمتر شود، سینه مرغ باید به شکل دو ورقه نازکتر برش داده شود، سپس با یک چنگال روی سطح برشهای سینه مرغ را سوراخ سوراخ کنید تا ادویهها کاملا به خورد آنها برود.
مرحله ۲: اضافه کردن ادویهها به سینههای مرغ برش داده شده
بعد از آن ادویهها که شامل نمک، پودر سیر، آویشن و پاپریکا است را به مقدار مناسب با توجه به ذائقه خودتان روی سطح برشهای مرغ بریزید و با دست بمالید تا ادویهها کاملاً به خورد آنها برود، باید هر دو طرف سینههای مرغ را کاملاً با ادویهها آغشته کنید.
مرحله ۳: قرار دادن مرغها در یخچال و مزهدار کردن آنها
بعد از آن سینههای مرغ را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب استراحت کنند، ادویهها کاملاً به خورد آنها برود و آنها را مزهدار کند، سپس تخم مرغ را داخل یک ظرف بریزید با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود و بافت آن کاملاً یکدست شود.
مرحله ۴: ریختن تخم مرغ زده شده، پودر سوخاری و آرد در ظرفهای جدا گانه
در این مرحله ظرف تخم مرغ زده شده را کنار بگذارید، بعد پودر سوخاری را داخل یک ظرف دیگر بریزید، سپس در ظرف دیگری هم مقداری آرد بریزید و هما آنها را کنار بگذارید، بعد از این که مرغها کاملاً مزهدار شدند آنها را از یخچال بیرون بیاورید.
مرحله ۵: غلتاندن سینههای مرغ در آرد و تخم مرغ زده شده
بعد ابتدا برشهای مرغ را داخل ظرف آرد قرار دهید، در آرد بغلطانید تا همه قسمتهای آنها با آرد پوشانده شود، در ادامه سینههای مرغ را داخل ظرف تخم مرغ فرو کنید و بیرون بیاورید تا همه قسمتهای سینههای مرغ کاملاً به تخم های مرغها آغشته شود.
مرحله ۶: غلتاندن سینههای مرغ در پودر سوخاری
بعد از آن برشهای سینه مرغ را داخل پودر سوخاری فرو کنید، در پودر سوخاری بغلتانید، تا همه قسمتهای آن با پودر سوخاری پوشانده شود همه برشهای مرغ را به همین شکل آماده کنید تا زک لایه پودر سوخاری کاملا روی مرغها را بگیرد.
مرحله ۷: سرخ کردن برشهای مرغ در روغن داغ
سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود بعد از آن برشهای مرغ را که با پودر سوخاری پوشانده شدهاند، داخل تابه قرار دهید، حرارت را کم کنید، اجازه دهید تا کاملا سرخ و طلایی رنگ شوند.
مرحله ۸: برگرداندن مرغها و سرخ کردن طرف دیگر آنها
بعد از این که یک طرف برشهای مرغ سرخ شد آنها را برگردانید تا طرف دیگر آنها هم سرخ و طلایی شود، مرغهای سرخ شده را از داخل تابه بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید، دقت کنید که همه قسمتهای مرغ را به یک اندازه سوخاری شوند.
مرحله ۹: برش دادن نان برگر و ریختن سس در آن
سپس نان برگر را از وسط برش بزنید، داخل آن توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری سس کچاپ یا گوجه فرنگی بریزید و پخش کنید، بعد از آن مقداری کاهو را که از قبل تمیز شستهاید و خشک کردهاید به دلخواه و با سلیقه خودتان در اندازههای کوچکتر خرد کنید .
مرحله ۱۰: چیدن برگ کاهو، مرغ سوخاری و پنیر گودا در نان برگر
اگر برگهای کاهو کوچک و در اندازه مناسب باشد لازم نیست که آنها را خرد کنید، سپس چند برگ کاهو را داخل نان برگر قرار دهید، بعد یک برش استیک سوخاری روی برگهای کاهو قرار دهید و روی استیکها پنیر ورقهای گودا اضافه کنید و بگذارید.
مرحله ۱۱: آماده کردن ساندویچ مرغ سوخاری و سرو آن
دوباره یک لایه استیک سوخاری دیگر روی پنیر گودا بگذارید، سپس پنیر ورقهای گودا روی استیکها قرار دهید، بعد طرف دیگر نان را روی آنها بگذارید و ساندویچ مرغ سوخاری را به عنوان یک غذای خوش طعم و پرطرفدار همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.