طرز تهیه کاپ کیک سورپرایز نارگیلی با ظاهری شیک و خاص

طرز تهیه کاپ کیک سورپرایز نارگیلی

طرز تهیه کاپ کیک سوپرایز نارگیلی

کاپ کیک سوپرایز نارگیلی یکی از انواع کیک‌های خوشمزه، پرطرفدار و لذیذ است که طعمی فوق العاده دارد، این کیک خوش طعم که بافتی سبک و لطیف دارد، برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار مناسب است و می‌توانید از آن به عنوان یک دسر شیک و جذاب استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کاپ کیک سورپرایز نارگیلی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای قسمت نارگیلیمقدار مواد
پودر نارگیل۲/۱ پیمانه
پودر قنداز ۲/۱ پیمانه ۲ قاشق کمتر
سفیده تخم مرغ۱ عدد
مواد لازم برای کیکمقدار مواد
آرد۱ پیمانه معادل ۱ لیوان فرانسوی دسته دار
تخم مرغ۲ عدد
وانیل۲/۱ قاشق چای خوری
شکر۱ پیمانه
روغن مایع۲/۱ پیمانه
ماست یا شیر۲/۱ پیمانه
پودر کاکائو۲ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
شکلات ذوب شده برای تزئینبه مقدار لازم
پودر پسته یا پودر نارگیل برای تزئین۱ قاشق غذا خوری از هر کدام
مغز گردو خرد شده یا مغز فندق خرد شده برای تزئین۱ قاشق غذا خوری از هر کدام
خلال بادام برای تزئین۱ قاشق غذا خوری
شکلات چیپسی و ترافل‌های رنگی برای تزئینبه مقدار دلخواه

طرز تهیه کاپ کیک سورپرایز نارگیلی

مرحله ۱: هم زدن سفیده تخم مرغ و زیاد شدن حجم آن

ابتدا تخم مرغ‌ را بشکنید، سفیده و زرده آن را از هم جدا کنید، سفیده تخم مرغ را داخل یک ظرف بریزید، با همزن دستی هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود، کمی پف کند و روی آن حباب‌هایی تشکیل شود، سفیده تخم مرغ بعد از زده شدن پف می‌کند و حجم آن زیاد می‌شود.

مرحله ۲: اضافه کردن پودر نارگیل به سفیده تخم مرغ و مخلوط کردن آن‌ها

سپس پودر نارگیل را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند، بعد از آن پودر قند را الک کنید و به ترکیب سفیده تخم مرغ و پودر نارگیل اضافه کنید با قاشق هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و مخلوط حالت خمیری به خود بگیرد.

مرحله ۳: برداشتن مقداری از مخلوط مواد و فرم دادن به آن

بعد از آن مخلوط تشکیل شده را با دست کمی ورز دهید تا همه مواد خوب با هم مخلوط و یکدست شوند، عطر و طعم آنها به خورد هم برود وقتی که بافت یک دستی تشکیل شد مقداری از مخلوط مواد به اندازه یک گردو را بردارید و با دست به آن فرم دهید و آن را گرد کنید.

مرحله ۴: ترکیب کردن آرد با بکینگ پودر و الک کردن آن‌ها

همه مخلوط را به همین شکل گلوله کنید و کنار بگذارید، سعی کنید که همه گلوله‌ها هم‌اندازه و هم شکل باشند، سپس مقداری آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود بعد بیکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و با آن مخلوط کنید، سپس آن را کنار بگذارید.

مرحله ۵: مخلوط کردن تخم مرغ‌ها و شکر با هم

سپس تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف بریزید با همزن دستی هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و بافت آنها کاملاً یکدست، پف دار و حجیم شود، بعد مقداری شکر به تخم مرغ‌ها اضافه کنید، دوباره با همزن دستی هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یک دست شوند.

مرحله ۶: اضافه کردن وانیل به مخلوط مواد و هم زدن آن‌ها

مخلوط تخم مرغ‌ها و شکر را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه با همزن دستی هم بزنید تا بافت مخلوط تشکیل شده یک دست، کرم رنگ، کش‌دار و کمی حجیم شود بعد از آن مقداری وانیل را به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغ‌ها را بگیرد.

مرحله ۷: اضافه کردن روغن مایع به مواد و مخلوط کردن با آن‌ها

بعد از آن مقداری روغن مایع را به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و روغن مایع به خورد مواد برود بعد از اضافه کردن روغن مایع لازم نیست که مخلوط را خیلی زیاد هم بزنید فقط به اندازه‌ای که روغن با بقیه مواد مخلوط شود کافی است‌.

مرحله ۸: اضافه کردن ماست به مخلوط مواد

سپس مقداری ماست را که به دمای محیط رسیده است به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و بافت صاف و یک دستی تشکیل شود، بعد از اضافه کردن ماست هم لازم نیست که مخلوط را خیلی زیاد هم بزنید فقط باید بافت یک دستی تشکیل شود.

مرحله ۹: اضافه کردن ترکیب آرد و بکینگ پودر به مخلوط مواد

بعد از آن ترکیب آرد و بکینگ پودر را کم کم و در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید، با همزن دستی مواد را به آرامی در یک جهت به شکل دورانی هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند، آرد به شکل گلوله داخل ظرف باقی نماند و بافت صاف و یک دستی تشکیل شود.

مرحله ۱۰: اضافه کردن پودر کاکائو به مواد و مخلوط کردن با هم

سپس پودر کاکائو را هم روی مخلوط مواد الک کنید، با همزن دستی به آرامی هم بزنید و با آنها مخلوط کنید تا پودر کاکائو کاملاً به خورد مواد برود، طوری که همه مواد خوب با هم مخلوط و یک دست شوند و پودر کاکائو به شکل گلوله داخل مواد باقی نماند

مرحله ۱۱: ریختن مایه کیک داخل قالب‌های مافین و قرار دادن گلوله نارگیلی در آن‌ها

بعد از این که بافت مخلوط یکدست شد، مایه کیک را داخل مافین‌های کاغذی بریزید، دو سوم از حجم هر کدام از آنها را پر کنید چون بعد از پخت کیک پف می‌کند و بالا می‌آید، یک سوم از حجم مافین‌ها را خالی بگذارید، سپس داخل هر کدام از قالب‌های مافین یک گلوله نارگیلی قرار دهید.

مرحله ۱۲: قرار دادن قالب‌های مافین در هواپز

بعد از قرار دادن گلوله نارگیل لازم نیست که آن را داخل مایه کیک فشار دهید، فقط آن را در وسط مایه کیک قرار دهید و بعد از این که همه قالب‌های کاغذی را آماده کردید، آن‌ها را داخل هواپز که از ۱۰ دقیقه قبل کاملا گرم شده است قرار دهید و بچینید.

مرحله ۱۳: تنظیم دمای هواپز و پختن کاپ کیک‌ها در آن

دمای هواپز را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید، اجازه دهید تا کاپ کیک‌ها به مدت ۱۵ دقیقه در آن بپزند، حجم آنها زیاد شود، کاملاً مغز پخت و آماده شوند، بعد از این زمان کاپ کیک‌ها را از داخل هواپز بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا حرارت اولیه آن را کم شود.

مرحله ۱۴: تنظیم دمای فر گازی و پختن کاپ کیک‌ها در فر

اگر از فر گازی برای پخت کاپ کیک‌ها استفاده می‌کنید یک ربع قبل از این که کاپ کیک‌ها را در آن قرار دهید فر را روشن کنید بعد از قرار دادن کاپ کیک‌ها داخل فر دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا کاپ کیک‌ها به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بپزند.

مرحله ۱۵: تست کردن میزان پخت کیک

دقت کنید در صورتی که از فر گازی برای پخت کاپ کیک‌ها استفاده می‌کنید در ۲۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید، چون پف کیک از بین می‌رود و شکل آن خراب می‌شود بعد از این زمان با خلال دندان یا یک سیخ چوبی میزان پخت کاپ کیک‌ها را تست کنید.

مرحله ۱۶: ادامه پخت کیک‌ها در صورت لزوم

یک سیخ چوبی یا خلال دندان را داخل یکی از کاپ کیک‌ها فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مایه کیک چیزی به آن نچسبیده بود، یعنی کیک خوب پخته شده و آماده است در غیر این صورت اجازه دهید تا کیک‌ها به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر در فر بپزند و کاملاً مغز پخت شوند.

مرحله ۱۷: استفاده از فر برقی برای پخت کاپ کیک‌ها

بعد از این که کیک‌ها خوب پختند و سطح آنها طلایی رنگ شد، آنها را از داخل فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید، اگر از فر برقی برای پخت کاپ کیک‌ها استفاده می‌کنید، آن‌ را از یک ربع قبل روشن کنید تا کاملاً گرم شود بعد قالب‌ها را در آن قرار دهید.

مرحله ۱۸: تنظیم دمای فر برقی یا تستر و پخت کاپ کیک‌ها

سپس دمای فر برقی یا تستر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا کاپ کیک‌ها به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر برقی بپزند و آماده شوند بعد از این زمان کاپ کیک‌ها را از داخل فر برقی بیرون بیاورید در دمای محیط قرار دهید تا خنک شوند.

مرحله ۱۹: ذوب کردن شکلات به روش بن ماری

بعد از این که کاپ کیک‌ها خنک شدند می‌توانید قالب‌های کاغذی را از آنها جدا کنید و بعد کاپ کیک‌ها را داخل یک ظرف بچینید، سپس مقداری شکلات را داخل یک ظرف کوچک بریزید، به روش بن‌ماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا شکلات ذوب شود.

مرحله ۲۰: تزئین کردن کاپ کیک سوپرایز نارگیلی

وقتی بافت شکلات کاملاً یکدست شد، سپس آن را داخل یک قیف بریزید و روی کاپ کیک‌ها به شکل دلخواه شکلات ذوب شده بریزید، بعد روی آنها را با مقداری پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده، خلال بادام، شکلات چیپسی و ترافل‌های رنگی تزئین کنید.

مرحله ۲۱: سرو کردن کاپ کیک سوپرایز نارگیلی

بعد از آن تعدادی  کاپ کیک سوپرایز نارگیلی را داخل یک ظرف مناسب سرو بچینید، به شکل دلخواه تزئین کنید، سپس آن‌ها را به عنوان یک دسر شیک و جذاب یا یک میان وعده خوش طعم و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با چای داغ یا قهوه سرو کنید.

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.