طرز تهیه ته دیگ کتف و بال مرغ زعفرانی با طعم و رنگ بسیار عالی

طرز تهیه ته دیگ کتف و بال مرغ زعفرانی با طعم و رنگ بسیار عالی

طرز تهیه ته دیگ کتف و بال مرغ ته دیگ کتف و بال مرغ یکی از ته دیگ های نوین و بسیار مجلسی ایرانی است که می تواند باعث شیک تر شدن …

طرز تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو ساده با طعم بسیار عالی

طرز تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو ساده با طعم بسیار عالی

طرز تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو لوبیا چشم بلبلی پلو یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه تر حلوا خوشمزه و مخصوص به روش سنتی شیرازی

طرز تهیه تر حلوا خوشمزه و مخصوص به روش سنتی شیرازی

طرز تهیه تر حلوا شیرازی ترحلوای شیرازی، حلوای سنتی شیرازی است که از قدیم خیلی مرسوم بوده است و در جشن ها و مهمانی ها، عزاداری یا ایام رمضان زیاد استفاده می …

طرز تهیه هات داگ آمریکایی

طرز تهیه هات داگ خانگی در فر طرز تهیه هات داگ تنوری طرز تهیه هات داگ ساده طرز تهیه هات داگ سوخاری طرز تهیه هات داگ با خمیر طرز تهیه هات داگ در توستر فیلم طرز تهیه هات داگ طرز تهیه هات داگ با سس قارچ

هات داگ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه هات داگ آمریکایی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
نان باگت۳ عدد
هات داگ۳عدد
پنیر ورقه ای چدار۳عدد
پیاز متوسط۲ عدد
فلفل دلمه ای رنگی۲ عدد
گوجه فرنگی۵ عدد
فلفل فرمز، فلفل سیاه، آویشن، نمکبه مقدار کافی

طرز تهیه هات داگ آمریکایی

مرحله اول

برای تهیه هات داگ آمریکایی خوشمزه، ابتدای کار یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم، سپس مقداری روغن درون آن می ریزیم. در ادامه کاور هات داگ ها را جدا می کنیم، سپس  درون تابه قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا هات داگ ها را به طور کامل سرخ می کنیم. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس به صورت خلالی خرد می کنیم. در ادامه پیاز خلالی را درون تابه بین هات داگ ها می ریزیم و تفت می دهیم تا پیاز طلایی شود.

مرحله سوم

در این مرحله فلفل دلمه ای رنگی را می شوییم، سپس به صورت نواری نازک خرد می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای را درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود. در ادامه پوست گوجه فرنگی را جدا می کنیم.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که هات داگ ها را از تابه خارج نکنید و اجازه بدهید در کنار مواد بماند تا به طور کامل سرخ شوند. در ادامه گوجه را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم، سپس به کمک گوشتکوب برقی یا غذا ساز گوجه را پوره می کنیم.

مرحله پنجم

حالا پوره گوجه فرنگی را به مخلوط پیاز اضافه می کنیم، سپس نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و آویشن را به پوره گوجه فرنگی اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا پوره گوجه فرنگی سرخ شود و روغن بندازد.

مرحله ششم

در این مرحله نان باگت ها را از وسط برش می زنیم، سپس درون فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵ دقیقه قرار می دهیم تا نان باگت ها تست شود. در ادامه ورقه های پنیر چدار را درون نان باگت می گذاریم.

مرحله هفتم

در نهایت هات داگ را روی پنیر قرار می دهیم، سپس از مایه سس روی هات داگ ها می ریزیم. در ادامه با سس کچاب و سس خردل تزئین می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظر قرار می دهیم و به همراه نوشابه سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 11 آذر 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.