طرز تهیه کباب نگینی تابه ای خوشمزه و مجلسی برای مهمانی های شما

طرز تهیه کباب نگینی تابه ای

طرز تهیه کباب نگینی تابه ای

آموزش کامل کباب نگینی تابه ای موضوع امروز ماست. این دستور پخت ساده و محبوب، با ترکیبی از گوشت و مرغ، طعمی لذیذ و منحصر به فرد به وجود می‌آورد. اگر دنبال یک غذای جدید و خوشمزه هستید که طعم دهی آن با پیاز و ادویه‌جات انجام شده، این دستورالعمل برایتان مناسب خواهد بود.

برای تهیه کباب نگینی تابه‌ای خوشمزه، اول یه پیاز رو با گوشت گوسفندی و گوساله دو بار چرخ کنید و کمی پودر سوخاری، نمک، فلفل سیاه و زعفران بهش اضافه کنید. همین کارو با ران مرغ و یه پیاز دیگه هم انجام بدهید. بعد هر دو مخلوط رو یک ساعت تو یخچال استراحت بدید. کباب‌ها رو به شکل گرد دربیارید و روی سیخ‌های چوبی بچینید، بعد توی تابه‌ای که با کمی روغن چرب کردید، از هر طرف ده دقیقه بپزید. با پلو سرو کنید و از طعم بی‌نظیرش لذت ببرید.

مواد اصلیمقدار
گوشت گوسفندی و گوساله۳۰۰ گرم
ران مرغ۶ عدد
دیگر موادمقدار
پیاز۲ عدد
پودر سوخاری۷ ق غذاخوری
زعفران سابیده شدهبه مقدار لازم
نمک، فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه کباب نگینی تابه ای

مرحله ۱: آماده‌سازی گوشت و پیاز

ابتدا یکی از پیاز‌ها را پوست بکنید و آن را به صورت درشت خرد کنید. گوشت گوسفندی و گوساله را همراه با پیاز خرد شده دو بار از چرخ گوشت عبور دهید تا کاملاً نرم و یکدست شود. اگر چرخ گوشت ندارید، می‌توانید از غذاساز برای ریز کردن مواد استفاده کنید.

مرحله ۲: افزودن ادویه‌جات و ورز دادن مخلوط گوشت

سپس، مخلوط گوشت و پیاز را در یک کاسه بزرگ بریزید، چهار قاشق غذاخوری پودر سوخاری، نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه و یک قاشق چایخوری زعفران سابیده شده اضافه کنید و همه مواد را خوب ورز دهید.

مرحله ۳: استراحت مخلوط گوشت در یخچال

به مدت پنج دقیقه یا بیشتر ادامه دهید تا مخلوط کاملاً منسجم شود. سپس، روی کاسه را بپوشانید و برای استراحت در یخچال قرار دهید. در حالی که مخلوط گوشت در یخچال است، ران‌های مرغ را بردارید و با استفاده از چاقو، گوشت مرغ را از استخوان جدا کنید.

مرحله ۴: آماده‌سازی مخلوط مرغ

پیاز باقی‌مانده را نیز پوست بکنید و به صورت درشت خرد کنید. گوشت مرغ و پیاز را با هم در غذاساز بریزید و خوب میکس کنید تا کاملاً نرم و یکدست شود. این مخلوط را به یک کاسه دیگر منتقل کنید و سه قاشق غذاخوری پودر سوخاری، نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه و مقداری زعفران سابیده شده اضافه کنید.

مرحله ۵: ورز دادن و استراحت مخلوط مرغ در یخچال

خوب ورز دهید تا تمام مواد یکدست شوند. پس از ورز دادن، کاسه را بپوشانید و در یخچال کنار مخلوط گوشت قرار دهید تا هر دو مخلوط به مدت یک ساعت استراحت کنند.

مرحله ۶: آماده‌سازی سیخ‌ها و شکل دادن کباب‌ها

پس از گذشت یک ساعت، سیخ‌های چوبی مورد نظر را آماده کنید. کف یک تابه بزرگ را با کمی روغن چرب کنید تا مانع از چسبیدن کباب‌ها شود. از مخلوط گوشت گوسفندی و گوساله به اندازه یک گردو بردارید و در دست خود گرد کنید، سپس یکی از مخلوط ران مرغ بردارید و به همین شکل گرد کنید.

مرحله ۷: پخت کباب‌ها و سرو

به ترتیب، مواد گوشتی و مرغی را در کنار هم روی سیخ فشرده کنید. کباب‌ها را در تابه قرار دهید و برای هر طرف حدود ده دقیقه بپزید تا کاملاً طلایی و پخته شوند. در نهایت، کباب‌ها را با پلو سرو کنید و نوش جان کنید.

آموزش انواع کباب تابه ای

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 23 اردیبهشت 1403
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.