طرز تهیه شامی با قارچ؛ یک پیشنهاد خوشمزه و سالم برای شام

طرز تهیه شامی با قارچ

طرز تهیه شامی با قارچ

سلام! اگه دنبال یه دستور پخت جدید و خوشمزه برای شام هستین، “طرز تهیه شامی با قارچ” می‌تونه انتخاب خوبی باشه. این شامی ترکیبی از طعم‌های لذیذ و مواد مغذیه که همه‌ی اعضای خانواده رو راضی می‌کنه. پس بیایید با هم این غذای خوشمزه رو درست کنیم.

برای تهیه شامی با قارچ، اول قارچ‌ها رو بشورید و خشک کنید. پیاز رو رنده و آبش رو بگیرید. قارچ‌ها رو پوره کنید و با پیاز مخلوط کنید. تخم مرغ‌ها، آرد نخودچی، پودر سوخاری، ادویه‌جات و بیکینگ پودر اضافه کنید و هم بزنید. مایه رو ورز دهید، بعد به اندازه نارنگی کوچک بردارید و فرم دهید. در روغن داغ سرخ کنید و با پلو یا نان سرو کنید.

مواد برای ۴ نفرمقدار
قارچ۴۵۰ گرم
پیاز داغ۱ عدد متوسط
تخم مرغ۲ عدد
آرد نخودچی۱۲۰ گرم
پودر سوخاری۶۰ گرم
بیکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
زردچوبه۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه شامی با قارچ

مرحله ۱: آماده‌سازی قارچ‌ها

قارچ‌ها را خوب بشویید و اجازه دهید کاملا خشک شوند. هرگونه لکه سیاه یا قسمت آسیب دیده را جدا کنید. این کار باعث می‌شود طعم شامی‌های شما تازه و خوشمزه باقی بماند.

مرحله ۲: آماده‌سازی پیاز

پیاز را رنده کنید و آن را خوب فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. این کار باعث می‌شود تا شامی‌های شما در هنگام پخت، شکل بهتری داشته باشند.

مرحله ۳: تهیه مخلوط قارچ

قارچ‌ها را چرخ کنید یا در غذاساز پوره کنید تا کاملا نرم شوند. سپس، پوره قارچ را با پیاز آب‌گرفته مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله ۴: اضافه کردن مواد بقیه

به مخلوط قارچ و پیاز، تخم‌مرغ‌ها، آرد نخودچی، پودر سوخاری، ادویه‌جات و بیکینگ پودر را اضافه کنید. با چنگال خوب هم بزنید تا مایه‌ای نسبتا سفت حاصل شود.

مرحله ۵: ورز دادن مایه شامی

کمی مایه را با دست ورز دهید تا خمیری منسجم و قابل شکل‌دهی به دست آید. این کار به شامی‌ها کمک می‌کند تا در هنگام سرخ شدن شکل خود را حفظ کنند.

مرحله ۶: شکل‌دهی و سرخ کردن

در تابه کافی روغن بریزید و گرم کنید. از مایه به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در دستان خود فرم دهید. شامی‌ها را در روغن داغ بیندازید و از هر دو طرف سرخ کنید.

مرحله ۷: آماده‌سازی نهایی و سرو

پس از سرخ شدن، شامی‌ها را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. شامی‌ها را گرم، همراه با پلو یا نان سرو کنید و نوش جان!

آموزش انواع شامی

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 30 اردیبهشت 1403
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.