طرز تهیه باقالی پخته بازاری ساده با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شامی بابلی با گوشت چرخ کرده و طعم بسیار عالی
طرز تهیه شامی بابلی ساده شامی بابلی یکی از انواع دستورهای پخت شامی کباب است که اصالت آن متعلق به شهر بابل می باشد. این غذا معمولا در شهر بابل با سبزیجات …
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی!
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، از سالاد کلم بروکلی میتوانید به عنوان یک پیش غذای خوش …
طرز تهیه لوبیا پلو بدون گوشت مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه لوبیا پلو بدون گوشت لوبیا پلو بدون گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که بسیار پرطرفدار است و با روشهای مختلف و مواد متنوعی درست میشود. …
طرز تهیه باقالی پخته بازاری
باقالی پخته یکی از انواع خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باقالی پخته بازاری در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
باقالی خشک | ۵۰۰ گرم |
فلفل تند (اختیاری) | ۲ عدد |
آب | به مقدار کافی |
نمک و گلپر | به مقدار کافی |
سماق و سرکه | به مقدار کافی |
طرز تهیه باقالی پخته بازاری
مرحله اول
برای تهیه باقالی پخته خوشمزه ابتدا یک کاسه بزرگ انتخاب می کنیم و باقالی خشک را درون آن می ریزم، سپس چند مرحله می شوییم تا آب آن زلال شود. در ادامه روی کاسه آب ولرم می ریزم و در دمای محیط قرار می دهیم.
مرحله دوم
حالا اجازه می دهیم باقالی خشک به مدت ۲۴ ساعت خیس بخورد. طی این ۲۴ ساعت چند بار آب باقالی ها را عوض می کنیم. پس از گذشت این زمان باقالی ها را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان خارج شود.
مرحله سوم
در این مرحله یک قابلمه بزرگ و جادار انتخاب می کنیم و باقالی را درون قابلمه می ریزیم، سپس درون آن را پر از آب می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب شروع به جوشیدن کند.
مرحله چهارم
پس از اینکه آب درون قابلمه شروع به جوشیدن کرد، حرارت را روی متوسط قرار داده و اجازه می دهیم باقالی به مدت ۲ تا ۳ ساعت بپزند. در صورتی که بخواهیم طعم باقالی تند باشد، می توانیم چند عدد فلفل تند نیز به قابلمه بیافزاییم.
مرحله پنجم
پس از گذشت ۲ ساعت، باقالی ها را تست می کنیم، اگر هنوز پخته نشده بود، اجازه می دهیم به مدت یک ساعت دیگر روی حرارت بماند تا به طور کامل بپزد. در صورت کم شدن آب، مجددا مقداری آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله ششم
پس از گذشت یک ساعت دیگر اگر باقالی کاملا پخته بود، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم. در نهایت باقالی را همراه با آبی که درون آن پخته شده است درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به همراه مقداری گلپر، سماق و سرکه سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- nastaran.banoo6