طرز تهیه ذرت مکزیکی بدون قارچ به روش خیابانی با طعم عالی
طرز تهیه ذرت مکزیکی بدون قارچ
ذرت مکزیکی یکی از میان وعده های بسیار دوست داشتنی و پرطرفدار ایرانی است که با دستوری بسیار متفاوت نسبت به کشور مکزیک تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ذرت مکزیکی بدون قارچ در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ذرت دان شده | ۵۰۰ گرم |
سس مایونز | ۳ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
قارچ (اختیاری) | ۲۰۰ گرم |
کالباس (اختیاری) | ۱۰۰ گرم |
آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل پولبیبر | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه ذرت مکزیکی بدون قارچ
مرحله اول
برای ذرت مکزیکی خوشمزه و مخصوص ابتدا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم. در ادامه ۱ قاشق چایخوری نمک به آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد.
مرحله دوم
پس از اینکه آب جوش آمد، ذرت را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه درون آب جوش بپزد. پس از گذشت ۳۰ دقیقه ذرت را آبکشی می کنیم و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود.
مرحله سوم
در این دستور ما از قارچ و کالباس استفاده نکرده ایم، ولی اگر تمایل داشته باشیم از قارچ و کالباس استفاده کنیم، قارچ و کالباس را به صورت نگینی خرد می کنیم. ابتدا قارچ را با ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش و کمی روغن یا کره تفت می دهیم.
مرحله چهارم
اگر قارچ را با حرارت کم تفت دهیم آب میندازد و سیاه می شود. به همین دلیل حتما آنرا با حرارت بالا تفت می دهیم و برای تغییر نکردن رنگ قارچ آب لیمو ترش اضافه می کنیم. پس از اینکه قارچ را به خوبی تفت دادیم، کالباس را اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
کالباس را هم چند دقیقه تفت می دهیم تا کمی تغییر رنگ دهد، سپس ذرت را هم به تابه اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم. مواد را چند دقیقه روی حرارت ملایم تفت می دهیم تا به خوبی یکدست شوند.
مرحله ششم
در این مرحله سس مایونز را به همراه پنیر پیتزا ( روش درست کردن پنیر پیتزا در منزل )، فلفل سیاه، نمک، آویشن و فلفل پولبیبر به تابه اضافه کرده و مواد را چند دقیقه روی حرارت ملایم تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند.
مرحله هفتم
پس از اینکه پنیر پیتزا به طور کامل ذوب شو، ذرت مکزیکی ما آماده سرو است. ذرت مکزیکی را درون یک ظرف مناسب می ریزیم و به صورت داغ سرو می کنیم. برای خوشمزه تر شدن ذرت مکزیکی مجددا کمی آویشن روی آن می پاشیم.
نکات تهیه ذرت مکزیکی
کالری ذرت مکزیکی
ذرت مکزیکی از خوراکی های پر کالری محسوب می شود و به صورت میانگین در هر ۱۰۰ گرم از آن حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ کالری وجود دارد که البته این کالری بسته به مقدار کره و پنیر پیتزایی که در تهیه ذرت مکزیکی استفاده می شود، می تواند متفاوت تر نیز باشد.
- منبع :
- ashpazi.foodspy
مطالب پربازدید از سراسر وب
- مدل ناخن آمبره جذاب و فوق العاده خاص برای بانوان سخت پسند!
- مدل دامن ساده زنانه فوق العاده شیک؛ مدل های تو خونگی و مجلسی!
- مدل گوشواره مربعی بسیار خاص؛ طرح های جدید برای خانم های خاص
- مدل ناخن بادامی بسیار خاص برای بانوانی که دنبال ایده متفاوت هستند!
- طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان؛ این غذا برای روزهایی که وقت نداری عالیه!