طرز تهیه ذرت مکزیکی بدون قارچ

طرز تهیه ذرت مکزیکی بدون قارچ فیلم طرز تهیه ذرت مکزیکی طرز تهیه ذرت مکزیکی به سبک خیابانی طرز تهیه ذرت مکزیکی با کالباس طرز تهیه سس ذرت مکزیکی در منزل طرز تهیه ذرت مکزیکی با بلال طرز تهیه ذرت مکزیکی بدون پنیر پیتزا طرز تهیه ذرت مکزیکی آپارات

ذرت مکزیکی یکی از میان وعده های بسیار دوست داشتنی و پرطرفدار ایرانی است که با دستوری بسیار متفاوت نسبت به کشور مکزیک تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ذرت مکزیکی بدون قارچ در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ذرت دان شده۵۰۰ گرم
سس مایونز۳ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
قارچ (اختیاری)۲۰۰ گرم
کالباس (اختیاری)۱۰۰ گرم
آویشن۱ قاشق چایخوری
فلفل پولبیبر۱ قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه ذرت مکزیکی بدون قارچ

مرحله اول

برای ذرت مکزیکی خوشمزه و مخصوص ابتدا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم. در ادامه ۱ قاشق چایخوری نمک به آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد.

مرحله دوم

پس از اینکه آب جوش آمد، ذرت را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه درون آب جوش بپزد. پس از گذشت ۳۰ دقیقه ذرت را آبکشی می کنیم و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود.

مرحله سوم

در این دستور ما از قارچ و کالباس استفاده نکرده ایم، ولی اگر تمایل داشته باشیم از قارچ و کالباس استفاده کنیم، قارچ و کالباس را به صورت نگینی خرد می کنیم. ابتدا قارچ را با ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش و کمی روغن یا کره تفت می دهیم.

مرحله چهارم

اگر قارچ را با حرارت کم تفت دهیم آب میندازد و سیاه می شود. به همین دلیل حتما آنرا با حرارت بالا تفت می دهیم و برای تغییر نکردن رنگ قارچ آب لیمو ترش اضافه می کنیم. پس از اینکه قارچ را به خوبی تفت دادیم، کالباس را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

کالباس را هم چند دقیقه تفت می دهیم تا کمی تغییر رنگ دهد، سپس ذرت را هم به تابه اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم. مواد را چند دقیقه روی حرارت ملایم تفت می دهیم تا به خوبی یکدست شوند.

مرحله ششم

در این مرحله سس مایونز را به همراه پنیر پیتزا ( روش درست کردن پنیر پیتزا در منزل )، فلفل سیاه، نمک، آویشن و فلفل پولبیبر به تابه اضافه کرده و مواد را چند دقیقه روی حرارت ملایم تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله هفتم

پس از اینکه پنیر پیتزا به طور کامل ذوب شو، ذرت مکزیکی ما آماده سرو است. ذرت مکزیکی را درون یک ظرف مناسب می ریزیم و به صورت داغ سرو می کنیم. برای خوشمزه تر شدن ذرت مکزیکی مجددا کمی آویشن روی آن می پاشیم.

نکات تهیه ذرت مکزیکی

کالری ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی از خوراکی های پر کالری محسوب می شود و به صورت میانگین در هر ۱۰۰ گرم از آن حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ کالری وجود دارد که البته این کالری بسته به مقدار کره و پنیر پیتزایی که در تهیه ذرت مکزیکی استفاده می شود، می تواند متفاوت تر نیز باشد.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 27 اردیبهشت 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.