طرز تهیه بلال خانگی بدون منقل و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه گردو پلو به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه گردو پلو گردو پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …
طرز تهیه بلال
بلال یکی از خوردنی های جذاب و بسیار خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بلال در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ذرت کامل | ۴ عدد |
شیر | ۱ لیوان |
کره | ۵۰ گرم |
آب لیمو ترش تازه | ۳ قاشق غذاخوری |
پودر آویشن و نمک | به مقدار کافی |
طرز تهیه بلال
مرحله اول
برای تهیه بلال خوشمزه در ابتدای کار پوست بلال ها را جدا می کنیم و درون یک قابلمه قرار می دهیم. در ادامه شیر را روی بلال ها اضافه می کنیم و تا اندازه ای که روی بلال ها را بپوشاند آب اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم بلال ها به مدت ۱ ساعت روی حرارت بماند تا پخته شود. در ادامه پس از گذشت این زمان یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله سوم
در این مرحله کره را درون تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کره ذوب شود. در ادامه آب لیمو ترش تازه را به همراه پودر آویشن و نمک به آن اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم. در ادامه بلال ها را درون تابه قرار می دهیم.
مرحله چهارم
در نهایت از مخلوط کره روی بلال ها می ریزیم و اجازه می دهیم بلال ها به مدت ۵ دقیقه درون سس مخصوص بمانند تا سس به خورد آنها برود، سپس بلال ها را در ظرف مورد نظرمان قرار داده و سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- niloufar.hq