طرز تهیه سالاد تبوله به روش لبنانی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه کوکوی جعفری کوکوی جعفری یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، کوکوی جعفری را میتوانید به روشهای مختلف با مواد متنوعی آماده کنید، این …
طرز تهیه بادمجان شکم پر با مرغ مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه بادمجان شکم پر با مرغ بادمجان شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایران است که اصالت آن مربوط به استانهای شمالی کشور است، این غذای خوش طعم در …
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی!
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، از سالاد کلم بروکلی میتوانید به عنوان یک پیش غذای خوش …
طرز تهیه سالاد تبوله
سالاد تبوله یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پرطرفدار لبنانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد تبوله در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.
مواد لازم سالاد تبوله | |
جعفری تازه | ۲ پیمانه |
نعنا تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز قرمز | ½ پیاز |
پیازچه (اختیاری) | ۴ عدد |
گوجه فرنگی متوسط | ۳ عدد |
بلغور گندم | ½ پیمانه |
آب جوش | ۱ پیمانه |
آب لیمو ترش تازه | ۱ عدد |
روغن زیتون | ¼ پیمانه |
نمک، فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه سالاد تبوله
مرحله اول
برای تهیه سالاد تبوله لبنانی ابتدای کار جعفری، نعنا و پیازچه را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب اضافی آن ها خارج شود. در ادامه بلغور را درون یک لیوان مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا آب جوش را به آن اضافه می کنیم، سپس روی لیوان را با نعلبکی می پوشانیم و اجازه می دهیم بلغور درون آب جوش خیس بخورد. در ادامه جعفری و نعنا را روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز ساطوی می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله جعفری و نعنا را درون یک کاسه مناسب می ریزیم. حالا گوجه را می شوییم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
مرحله چهارم
حالا پیاز و گوجه فرنگی خرد شده را درون کاسه می ریزیم. در ادامه پیازچه را به صورت حلقه ای کوچک خرد می کنیم و به مخلوط سالاد اضافه می کنیم. حالا بلغور خیس خورده را صاف می کنیم تا آب اضافی آن خارج شود.
مرحله پنجم
در این مرحله بلغور خیس خورده را به سالاد تبوله اضافه می کنیم، سپس مواد را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه آب لیمو ترش تازه را صاف کرده، سپس به همراه روغن زیتون به سالاد اضافه می کنیم.
مرحله ششم
در مرحله پایانی بسته به میزان سلیقه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و مواد را به خوبی زیر و رو می کنیم. در نهایت روی سالاد را با سلفون می پوشانیم و تا زمان سرو درون یخچال قرار می دهیم. نوش جان.
- منبع :
- foroogh.life.story