طرز تهیه خورش هویج به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه خورش هویج
خورش هویج یکی از انواع خورش های محبوب در استان های آذربایجان است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش هویج در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوسفند | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
آلو بخارا | ۱۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقداری کافی |
روغن مایع | به مقدار کافی |
آبغوره یا آب لیمو ترش تازه (اختیاری) | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه خورش هویج
مرحله اول
برای تهیه خورشت هویج مجلسی ابتدا کار درون یک کاسه مناسب آلو بخارا را می ریزیم، سپس می شوییم و مجددا درون کاسه قرار می دهیم، سپس روی آن را با آب پر می کنیم و اجازه می دهیم درون آب بماند تا خیس بخورد.
مرحله دوم
حالا پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه درون یک قابلمه مناسب مقداری روغن مایع می ریزیم، سپس روی حرارت قرار می دهیم و بلافاصله پیاز را به آن اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس گوشت را به صورت قطعات یکسان خرد می کنیم و درون قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد. در ادامه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به گوشت اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود. در ادامه قابلمه را تا نیمه پر از آب می کنیم، سپس درب قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم گوشت به مدت ۳ ساعت درون آب جوش بماند تا کاملا پخته شود.
مرحله پنجم
در این مرحله هویج را می شوییم، سپس پوست آن را جدا می کنیم و به صورت خلالی نازک خرد می کنیم. در ادامه پس از گذشت ۳ ساعت درون یک تابه جداگانه مقداری روغن می ریزیم، سپس روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله ششم
حالا هویج های خلالی را تفت می دهیم تا سرخ شده و نرم شوند، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رب کاملا سرخ شود. در ادامه مقداری زعفران دم کرده به آن اضافه می کنیم و مجددا تفت می دهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله مخلوط هویج را درون قابلمه حاوی گوشت می ریزیم و مخلوط می کنیم تا رب درون خورش باز شود و رنگ خورش تغییر کند. در ادامه آلو ها را درون خورش می ریزیم، سپس اجازه می دهیم خورش به مدت ۳۰ دقیقه دیگر بپزد تا جا بیفتد.
مرحله هشتم
در نهایت بسته به میزان سلیقه می توانیم مقداری آبغوره یا آب لیمو ترش تازه اضافه کنیم. در آخر پس از گذشت ۳۰ دقیقه حرارت خاموش می کنیم، سپس خورش را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه پلو سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- shamshina.food
مطالب پربازدید از سراسر وب
- لباس نوزاد برای عکاسی اتلیه؛ مدل های خاص که هر جایی پیدا نمی کنید!
- اکسسوری با طرح گربه؛ اگه می خوای متفاوت باشی حتما این مدل ها رو ببین
- مدل ظرف میوه خوری چوبی فوق العاده شیک برای بانوان یونیک پسند
- مدل های موی پیکسی فوق العاده خاص؛ برای خانم هایی که می خواهند در مجالس بدرخشند
- مانتو بلند شیک و جذاب فوق العاده خاص؛ مدل هایی که هر جایی پیدا نمی کنی!