طرز تهیه خورش خلال

طرز تهیه خورش خلال برای 15 نفر طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی مجلسی طرز تهیه خورش خلال تصویری طرز تهیه خورش خلال برای ۶ نفر طرز تهیه خورش خلال کرمانشاه برای 4 نفر طرز تهیه خورش خلال بادام با مرغ طرز تهیه خورش خلال برای ۲۰ نفر طرز تهیه خورش خلال با مرغ

خورش خلال یکی از انواع غذاهای خوشمزه غرب کشورمان است که به عنوان یک غذای کردی شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش خلال در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی۴۰۰ گرم
خلال بادام۲۰۰ گرم
زرک سیاه½ لیوان
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
گلاب۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲  قاشق غذاخوری
لیمو عمانی۲ عدد
پیاز۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش خلال

مرحله اول

برای تهیه خورش خلال خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن مایع به آن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به قابلمه می افزاییم و به خوبی تفت می دهیم.

مرحله دوم

پس از اینکه پیاز سبک و شیشه ای شد، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم و تفت دادن را تا زمانی که پیاز و ادویه ها با هم یکدست شوند، ادامه می دهیم. در ادامه رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

رب گوجه فرنگی را باید چند دقیقه تفت دهیم تا علاوه بر اینمکه طعم و بوی خامی اش به طور کامل گرفته شود، به طور کامل سرخ شده و باعث خوشرنگ تر شدن خورش شود. در ادامه گوشت را به صورت مکعبی خرد می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله گوشت را می شوییم، سپس به قابلمه افزوده و به خوبی تفت می دهیم تا کمی سرخ شود و رنگش تغییر کند. در ادامه خلال بادام را با آب سرد می شوییم و به همراه ۳ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند. پس از اینکه آب جوش آمد، کف های روی سطح آب را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم. این کار باعث می شود که گوشت در پایان پخت طعم و بوی بهتری داشته باشد.

مرحله ششم

حالا حرارت را ملایمتر می کنیم و اجازه می دهیم گوشت و خلال بادام به طور کامل بپزند. در همین حین لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کرده و درون یک لیوان آب جوش می ریزیم و صبر می کنیم تا تلخی شان به طور کامل گرفته شود.

مرحله هفتم

در این مرحله زرشک را با آب سرد می شوییم، و کنار می گذاریم تا آب اضافی شا خارج شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری کره یا روغن اضافه می کنیم، سپس زرشک را به تابه می افزاییم.

مرحله هشتم

زرشک را کمی تفت می دهیم تا براق شود. پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت، زرشک را به همراه لیمو عمانی، گلاب و زعفران به قابلمه اضافه کرده و کمی هم می زنیم. سپس طعم خورش را می چشیم و به مقدار دلخواه نمک اضافه می کنیم.

مرحله نهم

توجه داشته باشید که این خورش به صورت کم آب سرو می شود، پس صبر می کنیم تا خورش کم آب شود و به خوبی روغن بیندازد، سپس آنرا درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 30 آبان 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.