طرز تهیه کیک موزی

طرز تهیه کیک موزی با پف زیاد طرز تهیه کیک موزی برای 8 نفر طرز تهیه کیک موز و دارچین طرز تهیه کیک موزی بدون کره طرز تهیه کیک موزی در مایکروفر طرز تهیه کیک موزی برای ۴ نفر کیک موزی ساده خانگی طرز تهیه کیک موزی بدون فر

کیک موزی یکی از کیک های بسیار محبوب در جهان است که با رسپی ها و مواد بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک موزی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم کیک موزی
آرد۲ لیوان
تخم مرغ۴ عدد
بکینگ پودر½ قاشق چایخوری
روغن مایع⅓ لیوان
موز بزرگ۱ عدد
وانیل⅓ قاشق چایخوری
شکر۱ لیوان

طرز تهیه کیک موزی

مرحله اول

برای تهیه کیک موزی خوشمزه ابتدای کار تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب اضافه می کنیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه مخلوط می کنیم تا مخلوط تخم مرغ روشن و کش دار شود.

مرحله دوم

حالا پوست موز را جدا می کنیم، سپس موز را به صورت لایه ای به ۲ قسمت تقسیم می کنیم. در ادامه یک لایه موز را با چنگال کاملا له و پوره می کنیم. در ادامه روغن مایع و موزه له شده را به مخلوط تخم مرغ کم کم اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله مخلوط تخم مرغ را مجددا با دور تند همرن برقی به مدت ۱ دقیقه در حد مخلوط شدن مواد ترکیب می کنیم. در ادامه مخلوط آرد و بکینگ پودر را درون الک می ریزیم، سپس ۳ مرتبه الک می کنیم و طی ۳ مرحله درون مخلوط تخم مرغ می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا با لیسک مایه کیک را به صورت دورانی و چرخشی به یک سمت مخلوط می کنیم تا بافت آن یکدست شود. در ادامه فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود.

مرحله پنجم

در این مرحله یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، سپس کف آن را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم و مایه کیک را درون قالب می ریزیم، سپس قالب کیک را چند بار محکم روی سطح کار می کوبیم تا حباب ها و هوای اضافی بین مایه کیک از بین برود.

مرحله ششم

حالا روی مایه کیک موز باقی مانده را قرار می دهیم، سپس قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا بپزد. پس از گذشت این زمان کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست می کنیم.

مرحله هفتم

در نهایت زمانی که کیک کاملا پخته بود، آن را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم کاملا خنک شود، سپس از قالب خارج می کنیم. در آخر کیک را به اندازه و فرم دلخواه برش می زنیم و به همراه چای زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 2 بهمن 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.