طرز تهیه کلوچه عسلی به روش بازاری و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کلوچه عسلی
کلوچه عسلی یکی از انواع کلوچه های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کلوچه عسلی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم کلوچه عسلی | |
شکر | ⅓ لیوان |
روغن مایع | ⅔ لیوان |
تخم مرغ | ۲ عدد |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
عسل | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ پنس |
وانیل یا زست پوست لیمو | ⅛ قاشق چایخوری |
آرد | ۳ لیوان |
مواد لازم رومال | |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
قهوه ی دم کشیده | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کلوچه عسلی
مرحله اول
برای تهیه کلوچه عسلی خانگی ابتدای کار تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن دستی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه روغن مایع و عسل را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا مخلوط تخم مرغ را با همزن دستی به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم تا ترکیب و یکدست شود. در ادامه آرد را به همراه نمک و بکینگ پودر درون الک می ریزیم، سپس ۳ مرتبه الک می کنیم و کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله خمیر را خوب ورز می دهیم تا خمیری نرم و لطیف حاصل شود. در ادامه روی سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس از خمیر چونه های ۳۰ گرمی درست می کنیم و در دست به شکل دایره فرم می دهیم.
مرحله چهارم
حالا خمیر ها را با فاصله از هم روی سینی فر قرار می دهیم و با دست آن ها را فشار می دهیم تا کمی باز شوند، سپس روی خمیر ها را با چاقو به فرم دلخواه چند خط سطحی می اندازیم. حالا فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه زرده تخم مرغ را از سفیده تخم مرغ جدا می کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب قرار می دهیم. در ادامه قهوه را به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و با چنگال هم می زنیم تا یکدست شود.
مرحله ششم
حالا برس را به مواد رومال آغشته می کنیم، سپس روی خمیر ها می مالیم. در ادامه سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم کلوچه ها به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزند تا روی آن ها طلایی و خوش رنگ شود.
مرحله هفتم
در نهایت پس از گذشت این زمان کلوچه های عسلی را از فر خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم از دمای آن ها کاسته شود. در آخر کلوچه ها را درون ظرف درب بسته در دمای محیط نگهداری می کنیم تا خشک نشوند. نوش جان.
- منبع :
- deserkade_t.a
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه پامادور فوق العاده خوشمزه و ساده به روش سنتی رشتی!
- طرز تهیه خورش آلو سیاه با مرغ مجلسی به روش رستورانی
- ایده میز بوفه مدرن فوق العاده شیک؛ ایده هایی که کمتر جایی پیدا میشه!
- طرز تهیه نخود پلو با گوشت ریش ریش؛ غذای مجلسی و فوق العاده خوشمزه
- طرز تهیه بلالیت به روش عربی؛ یک میان وعده خاص و خوشمزه جنوبی