طرز تهیه کباب ترکی به روش مخصوص با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کباب ترکی
کباب ترکی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کشور ترکیه است که با نام های متنوعی شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب ترکی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۸۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
سیر | ۶ حبه |
فلفل دلمه ای رنگی | ۱ و نیم فلفل دلمه ای |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
روغن زیتون | ¼ پیمانه |
پودر آویشن | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر زنجبیل | ۱ قاشق چایخوری |
کره | ۲۵ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
مواد لازم برای مخلفات کباب ترکی | |
پیاز بنفش بزرگ | ۱ عدد |
جعفری | ۱۰۰ گرم |
آب لیمو ترش تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | به مقدار کافی |
طرز تهیه کباب ترکی
مرحله اول
برای تهیه کباب ترکی خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را درون یخچال فریزر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم نیمه منجمد شود. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت خلالی نازک خرد می کنیم.
مرحله دوم
حالا پوست سیر را جدا می شوییم و به صورت حلقه ای نازک خرد می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای رنگی را می شوییم و دانه های آن را خارج می کنیم، سپس به صورت نواری نازک خرد می کنیم. در ادامه قارچ را می شوییم.
مرحله سوم
در این مرحله قارچ را به صورت ورقه ای اسلایس می کنیم، سپس سینه مرغ را از یخچال فریزر خارج می کنیم و به صورت ورقه ای نازک برش می زنیم. در ادامه سینه مرغ را به همراه پیاز و سیر درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، پودر زنجبیل و پودر آویشن را به سینه مرغ اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا ادویه ها به خورد گوشت مرغ بروند. در ادامه روی کاسه حاوی مخلوط سینه مرغ را با سلفون می پوشانیم.
مرحله پنجم
در این مرحله اجازه می دهیم گوشت مرغ به مدت ۲ ساعت درون یخچال استراحت کند تا مزه دار شود. در ادامه پس از گذشت این زمان سینه مرغ مزه دار شده را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب انتخاب می کنیم.
مرحله ششم
حالا تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کره را به آن اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم کره ذوب شود. در ادامه مخلوط سینه مرغ مزه دار شده را درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا گوشت مرغ تغییر رنگ بدهد.
مرحله هفتم
در این مرحله اجازه می دهیم سینه مرغ کاملا پخته و سرخ شود. در ادامه قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را به مخلوط سینه مرغ اضافه می کنیم، سپس حرارت زیاد می کنیم و تفت می دهیم تا سبزیجات آب نیندازند.
مرحله هشتم
حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا سبزیجات کاملا سرخ شوند. در ادامه برای مخلفات کباب ترکی ابتدا پوست پیاز بنفش را جدا می کنیم و می شوییم، سپس به صورت خلالی نازک خرد می کنیم و درون یک ظرف مناسب می ریزیم.
مرحله نهم
در این مرحله جعفری را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. در ادامه جعفری را روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز خرد می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم.
مرحله دهم
در نهایت نمک و آب لیمو ترش تازه را به پیاز و جعفری اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شود. در ادامه کباب ترکی را به همراه پیاز و جعفری درون نان باگت می ریزیم، سپس سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- shirin_lidi
مطالب پربازدید از سراسر وب
- مدل سایه چشم دخترانه صورتی مجلسی برای مراسم های مهم و خاص
- مدل گوشواره دایره ای بسیار شیک؛ با این مدلها همه به شما خیره میشوند!
- مدل مانتو سوزن دوزی جدید؛ طرح های خاص برای مشکل پسندان!
- طرز تهیه حلوای به؛ باورت میشه حلوای به اینقدر خوشمزه باشه؟!
- طرز تهیه بلالیت به روش عربی؛ یک میان وعده خاص و خوشمزه جنوبی