طرز تهیه کراکت سیب زمینی ساده با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کراکت سیب زمینی ساده با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کراکت سیب زمینی کراکت سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه کشک و بادمجان به روش رستورانی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کشک و بادمجان به روش رستورانی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کشک و بادمجان ساده کشک و بادمجان یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که امروزه با روش های و مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه لازانیا مخصوص به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه لازانیا مخصوص به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه لازانیا طرفداران غذاهای ایتالیایی و خوشمزه، این مطلب برای شماست. امروز قصد داریم شما را با طرز تهیه یکی از محبوب ترین غذاهای ایتالیایی که همان “لازانیا” می­باشد آشنا کنیم، …

طرز تهیه کباب قفقازی

قیمت کباب قفقازی کباب قفقازی چیست فیلم آموزش کباب قفقازی کباب قفقازی رولی

کباب قفقازی یکی از انواع کباب های خوشمزه بین المللی است که از ترکیب گوشت مرغ و گوشت قرمز درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب قفقازی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
راسته گوساله۴۰۰ گرم
سینه مرغ۴۰۰ گرم
ماست½ لیوان
پیاز۲ عدد
فلفل دلمه ای۴ عدد
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کردهبه مقدار کافی
کره۵۰ گرم
فلفل سیاه و نمکبه مقدار کافی

طرز تهیه کباب قفقازی

مرحله اول

برای تهیه کباب قفقازی رستورانی ابتدای کار سینه مرغ و راسته گوساله را به صورت مکعبی یکسان خرد می کنیم. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت خلالی نازک خرد می کنیم.

مرحله دوم

حالا ماست را به همراه پیاز، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس خوب مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه تکه های گوشت و مرغ را درون مخلوط ماست می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله گوشت و مرغ را خوب مخلوط می کنیم تا مواد به خورد آن ها برود. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت ۲ ساعت درون یخچال بماند تا گوشت و مرغ مزه دار شوند.

مرحله چهارم

حالا پس از گذشت این زمان گوشت و مرغ مزه دار شده را از یخچال خارج می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای را می شوییم و به صورت مربعی هم اندازه با تکه های گوشت خرد می کنیم، سپس یک تکه سینه مرغ و یک تکه گوشت به سیخ می کشیم.

مرحله پنجم

در این مرحله یک تکه فلفل دلمه ای پس از گوشت و مرغ به سیخ می کشیم و به همین ترتیب مواد را به سیخ می کشیم تا تمام شوند. در ادامه ذغال را به صورت یکدست روشن می کنیم و سیخ های کباب را روی آن قرار می دهیم.

مرحله ششم

حالا سیخ ها را هر چند لحظه یک بار می چرخانیم تا کباب ها به صورت یکدست بپزند. برای جلوگیری از خشک شدن کباب کره و زعفران دم کرده را با هم مخلوط می کنیم، سپس با کمک برس روی کباب در حین کباب شدن می مالیم.

مرحله هفتم

در صورت تمایل مقداری گوجه فرنگی و فلفل سبز هم روی منقل کباب می کنیم. در نهایت کباب های قفقازی را پس از اینکه به طور کامل پختند درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و به همراه برنج یا نان سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 10 اسفند 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.