طرز تهیه کیک انجیر به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک انجیر
کیک انجیر یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک انجیر در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم کیک انجیر | |
آرد قنادی | ۱ و نیم پیمانه |
شکر | ¾ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
ماست شیرین | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ½ پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ و نیم قاشق چایخوری |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
انجیر | ۴ عدد |
مغز گردو (اختیاری) | به مقدار کافی |
طرز تهیه کیک انجیر
مرحله اول
برای تهیه کیک انجیر مجلسی ابتدای کار تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با یک همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط تخم کاملا روشن و کش دار شود.
مرحله دوم
حالا ماست را به همراه روغن مایع درون مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و با دور تند همزن برقی در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در ادامه آرد را به همراه پودر دارچین درون یک کاسه مناسب می ریزیم و مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله مخلوط آرد را درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم. در ادامه مواد خشک را طی ۳ مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود.
مرحله چهارم
حالا فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه کف قالب کمربندی را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس مایه کیک را درون قالب روی کاغذ روغنی می ریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله قالب را چند مرتبه روی سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی بین مایه کیک از بین برود. در ادامه انجیر را می شوییم، سپس به صورت ورقه ای برش می زنیم و روی مایه کیک می چینیم. در ادامه مغز گردو را به صورت نگینی خرد می کنیم.
مرحله ششم
حالا مغز گردو را به صورت پخش روی مایه کیک می ریزیم. در ادامه قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۵ دقیقه بپزد. پس از گذشت این زمان کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست می کنیم.
مرحله هفتم
برای این منظور یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو می بریم، سپس خارج می کنیم در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است. در ادامه قالب را از فر خارج می کنیم، سپس کیک را از قالب جدا می کنیم.
مرحله هشتم
در نهایت اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود. در ادامه کیک را به اندازه و فرم دلخواه برش می زنیم، سپس برش های کیک را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- ashpazi.giti