طرز تهیه کباب بناب به روش رستورانی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه چیپس پاستا ایتالیایی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه چیپس پاستا چیپس پاستا یکی از انواع خوراکی های خوشمزه و ساده ایتالیایی است که با طعم های بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه سس انار، با طعم بی نظیر به روش شمالی!
طرز تهیه سس انار سس انار یکی از انواع سسهای خوشمزه و لذیذ است که برای طعمدار کردن مرغ و گوشت مورد استفاده قرار میگیرد از این سس دلچسب میتوانید در کنار …
طرز تهیه سالاد ماکارونی مکزیکی ساده با طعم بسیار عالی
طرز تهیه سالاد ماکارونی مکزیکی سالاد ماکارونی مکزیکی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و ساده کشور مکزیک است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه کباب بناب
کباب بناب یکی از انواع کباب های قدیمی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با نام کباب ساطوری هم شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب بناب در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوسفندی | ۵۰۰ گرم |
گوشت گوساله | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۴ عدد |
نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه کباب بناب
مرحله اول
برای تهیه کباب بناب رستورانی ابتدای کار گوشت گوسفندی را به همراه گوشت گوساله به صورت تکه های کوچک خرد می کنیم و درون چرخ گوشت قرار می دهیم، سپس درون یک کاسه مناسب چرخ می کنیم.
مرحله دوم
حالا پوست پیازها را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. توجه داشته باشید پیاز باید به صورت نگینی ریز خرد شود به دلیل آن که رنده کرن پیاز باعث می شود پیاز آب بندازد و مواد کباب شل شود.
مرحله سوم
در این مرحله پیاز را به همراه نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به گوشت اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه روی مواد کباب را با سلفون می پوشانیم، سپس درون یخچال قرار می دهیم.
مرحله چهارم
حالا اجازه می دهیم مواد کباب به مدت ۱ ساعت استراحت کند تا ادویه ها به خورد گوشت بروند. در ادامه پس از گذشت این زمان مواد کباب را از یخچال خارج می کنیم، سپس مقداری زیادی از آن را بر می داریم و به سیخ می کشیم.
مرحله پنجم
در این مرحله کباب را همانند کوبیده فرم می دهیم و روی سطح کار قرار می دهیم، سپس پهن می کنیم. در ادامه زغال را به صورت یکدست روشن می کنیم، سپس سیخ ها را روی آن قرار می دهیم و کاملا کباب می کنیم.
مرحله ششم
سیخ ها را هر چند لحظه یک بار می چرخانمی تا کباب به صورت یکدست بپزد. پس از اینکه کباب به طور کامل پخت، آن را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و با نارنج، پیاز جعفری و فلفل کبابی سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- tehranfood65