طرز تهیه جوجه کباب در فر

علت خشک شدن جوجه کباب در فر طرز تهیه جوجه کباب در فر با سیخ چوبی طرز تهیه جوجه کباب در فر با جوجه گردان طرز تهیه جوجه کباب با ماست در فر طرز تهیه جوجه کباب بدون سیخ در فر طرز تهیه جوجه کباب در توستر نی نی سایت طرز تهیه جوجه کباب در فر نی نی سایت فیلم طرز تهیه جوجه کباب در فر

جوجه کباب در فر یکی از روش های سالم پخت این غذای جذاب است که با کالری کمتری می توانیم آنرا درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه کباب در فر در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۸۰۰ گرم
ماست۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۴ قاشق غذاخوری
نمک و پودر سیرهر کدام ۱ قاشق چایخوری
فلفل چیلی و  فلفل سیاههر کدام ۱ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی۲ عدد
فلفل سبز تند۴ عدد

طرز تهیه جوجه کباب در فر

مرحله اول

برای تهیه جوجه کباب در فر ساده ابتدای کار سینه مرغ را به صورت مکعبی یکسان خرد می کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه روغن زیتون را به همراه ماست به سینه مرغ اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله نمک را به همراه پودر سیر، فلفل چیلی و  فلفل سیاه به سینه مرغ اضافه می کنیم و به مدت ۳ دقیقه ماساژ می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس سینه مرغ با طعم دهنده ها آغشته شود.

مرحله سوم

حالا روی کاسه حاوی جوجه کباب را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال استراحت کند تا مزه ها به خورد گوشت مرغ بروند. در ادامه پس از گذشت این زمان گوجه فرنگی و فلفل سبز را می شوییم.

مرحله چهارم

در این مرحله گوجه فرنگی را به همراه فلفل سبز همسان با هم خرد می کنیم، سپس سینه مرغ مزه دار شده را از یخچال خارج می کنیم. در ادامه سیخ های چوبی را درون آب سرد قرار می دهیم تا حین پخت نسوزند.

مرحله پنجم

حالا یکی در میان لابه لای سینه های مرغ گوجه فرنگی و فلفل سبز به سیخ می کشیم تا مواد تمام شوند. در ادامه فر را روی حرارت ۲۵۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود.

مرحله ششم

در این مرحله سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس جوجه کباب ها را با فاصله از هم درون سینی فر قرار می دهیم. در ادامه سینی را طبقه وسط فر می گذاریم و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه درون فر بمانند.

مرحله هفتم

در نهایت پس از گذشت این زمان جوجه کباب را از فر خارج می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در ادامه جوجه کباب را به همراه سس باربیکیو، ترشی و نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 1 اردیبهشت 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.