طرز تهیه شامی مرغ به روش ساده و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شامی مرغ
شامی مرغ یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شامی مرغ در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سینه مرغ | ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
پنیر پیتزا | ۳ قاشق غذاخوری |
آرد | ۱٫۵ قاشق غذاخوری |
ماست | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد کوچک |
سیر | ۱ حبه |
پودر زعفران | به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
جعفری خشک یا تازه | ۱ قاشق مرباخوری |
طرز تهیه شامی مرغ
مرحله اول
برای تهیه شامی مرغ خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه ماست را به همراه آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به سینه مرغ اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا پوست سیر و پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم و پس از آن به همراه تخم مرغ، پنیر پیتزا، جعفری خشک و پودر زعفران به سینه مرغ اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله زمانی که مواد به طور کامل ترکیب و یکدست شد، یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع درون آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم روغن مایع به خوبی گرم شود.
مرحله چهارم
حالا با قاشق از مایه شامی بر می داریم و درون تابه می ریزیم، سپس با پشت قاشق آنرا صاف کرده و اجازه می دهیم سرخ شود. پس از اینکه یک سمت شامی به طور کامل سرخ شد، آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.
مرحله پنجم
به همین صورت تمام مایه شامی را سرخ می کنیم، سپس شامی های سرخ شده را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. در نهایت شامی ها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و سرو می کنیم.
- منبع :
- fatemeh.y2499