طرز تهیه اکبر جوجه دونفره خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه اکبر جوجه دونفره خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه اکبر جوجه دونفره اکبر جوجه یکی از غذا های قدیمی و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرستان گلوکاه در استان مازندران می ‌باشد. البته امروز با توجه …

طرز تهیه سیب زمینی تنوری رستورانی با طعم بسیار خاص و عالی

طرز تهیه سیب زمینی تنوری رستورانی با طعم بسیار خاص و عالی

طرز تهیه سیب زمینی تنوری رستورانی سیب زمینی تنوری یکی از انواع پیش غذاهای خاص و سالم بین المللی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه املت گوجه فرنگی ساده و خوشمزه به روش کافه ای

طرز تهیه املت گوجه فرنگی ساده و خوشمزه به روش کافه ای

طرز تهیه املت گوجه فرنگی املت گوجه فرنگی یکی از محبوب ترین صبحانه های گرم در میان ایرانیان است که در کافه های لاکچری دستخوش تغییرات زیادی شده است، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه شامی پوک با سیب زمینی

طرز تهیه شامی پوک با سیب زمینی طرز تهیه شامی پوک با نخود طرز تهیه شامی پوک بدون گوشت طرز تهیه شامی پوک بابلی

شامی پوک یگی از غذاهای خطه گیلان است که بیشتر برای سفره افطار در ماه مبارک رمضان تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شامی پوک با سیب زمینی در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۲ عدد متوسط
پیاز۱ عدد متوسط
گوشت گوساله۴۰۰ گرم
لپه۲۰۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه شامی پوک با سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه شامی پوک ابتدا لپه را از شب قبل داخل یک کاسه آب می ریزیم و اجازه می دهیم به خوبی خیس بخورد تا نفخش گرفته شود. در صورت امکان بهتر است چند بار آب درون کاسه را تعویض کنیم و آب تمیز بریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را به صورت ۴ قارچ یا خلالی درشت خرد می کنیم، سپس به همراه گوشت داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به همراه ۲ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید، سپس حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم گوشت به مدت ۴۵ دقیقه بپزد. پس از گذشت این زمان لپه را آبکشی می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در همین حین سیب زمینی ها را نیز پوست گرفته، سپس به خوبی می شوییم و به قابلمه می افزاییم. حالا اجازه می دهیم گوشت و لپه به مدت ۴۵ دقیقه دیگر بپزند. در ۵ دقیقه پایانی پخت لپه و گوشت، مقداری نمک اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه گوشت و لپه به طور کامل پختند، مواد درون قابلمه را داخل آبکش می ریزیم، سپس گوشت را جدا می کنیم و در یک کاسه با گوشتکوب می کوبیم تا بافت آن به طور کامل از هم باز شده و حالت ریش ریش پیدا کند.

مرحله ششم

لپه را به همراه دیگر مواد درون میکسر یا چرخ گوشت می ریزیم و چرخ می کنیم. در ادامه مواد چرخ شده را به همراه گوشت ریش ریش داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس تخم مرغ ها را اضافه کرده و به خوبی ترکیب می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه شامی استراحت کند. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری کمی روغن به تابه اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

حالا به اندازه یک نارنگی از مایه شامی بر می داریم و آنرا به صورت گرد در دستانمان شکل می دهیم، سپس با انگشت وسط آنرا سوراخ می کنیم و درون روغن می اندازیم تا سرخ شود. اگر شامی وا نرفت به همین صورت شامی های بعدی را سرخ می کنیم.

مرحله نهم

اگر وا رفت، یک سفیده تخم مرغ را در یک کاسه با چنگال هم می زنیم، سپس قبل از سرخ کردن شامی ها، مقداری سفیده تخم مرغ روی هر دو سمت آنها می مالیم. این کار باعث می شود که شامی ها وا نروند.

مرحله دهم

پس از اینکه شامی ها به خوبی سرخ شدند، آنها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود و تردتر شوند. در پایان شامی پوک را به سلیقه خود به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 7 مهر 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.