طرز تهیه دمپخت میگو به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه دمپخت میگو
دمپخت میگو یکی از انواع غذاهای سنتی جنوب کشورمان است که با دستور پخت های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دمپخت میگو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۳ نفر | |
برنج | ۳ پیمانه |
میگو | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۱ بوته |
سبزی معطر | ۳۰۰ گرم |
نمک، ادویه بوشهری و روغن مایع | به مقدار کافی |
زردچوبه، فلفل سیاه و پودر لیمو عمانی | به مقدار کافی |
طرز تهیه دمپخت میگو
مرحله اول
برای تهیه دمپخت میگو خوشمزه در ابتدای کار سبزی معطر (شوید، گشنیز و کمی شنبلیله) را می شوییم و به صورت ریز خرد می کنیم. در ادامه پیاز را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا مقداری روغن مایع به قابلمه می افزاییم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه پیاز را کمی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس سبزی را به قابلمه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم.
مرحله سوم
زمانی که سبزی کاملا سرخ شد، سیرها را به صورت ریز رنده می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. در ادامه یک شکافت نازک پشت کمر میگوها ایجاد کرده و رگ سیاه رنگ را خارج می کنیم.
مرحله چهارم
حالا میگوها را به خوبی می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه میگوهای شسته شده را به قابلمه می افزاییم و تفت می دهیم تا تغییر رنگ بدهند، سپس مقداری نمک و زردچوبه به قابلمه می افزاییم.
مرحله پنجم
در ادامه مقداری ادویه بوشهری، فلفل سیاه و پودر لیمو عمانی به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم تا ادویه ها سرخ شوند. حالا ۴ پیمانه آب به قابلمه می افزاییم و اجازه می دهیم جوش بیاید، سپس برنج را می شوییم.
مرحله ششم
زمانی که آب جوش آمد، برنج را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم برنج درون آب جوش بماند تا آب اضافی درون قابلمه تبخیر شود. پس از اینکه آب اضافی درون قابلمه تبخیر شد درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم.
مرحله هفتم
حالا دم کنی را روی قابلمه قرار داده، سپس روی حرارت ملایم شعله پخش کن می گذاریم. در ادامه قابلمه را روی شعله پخش کن قرار داده و اجازه می دهیم دمپخت به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا دم بکشد.
مرحله هشتم
پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس دمپخت را مخلوط می کنیم. در نهایت دمپخت را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه سیر ترشی یا سالاد فصل سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- niloo_food1
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه خورش گوشت و قارچ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
- مدل طلا برای نوزاد با طرح های شیک و متفاوت؛ خاص ترین ها را اینجا ببینید!
- کت کوتاه سوزن دوزی فوق العاده شیک؛ جدیدترین و زیبا ترین مدل ها
- مانتو کفتان جدید دخترانه؛ مدل های شیک که کمتر جایی پیدا میشه!
- طرز تهیه کیک براونی؛ آموزش کامل به همراه نکات کافی شاپی