طرز تهیه دسر آلبالویی به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه دسر آلبالویی
دسر آلبالویی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر آلبالویی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم دسر آلبالویی | |
نشاسته ذرت | ۳ قاشق غذاخوری سرپر |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری سرپر |
شکر | ۱ لیوان سرخالی |
شیر | ۴ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
وانیل شکری | ۱ بسته |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
مواد لازم سس آلبالویی | |
آلبالو یخ زده | ۲ لیوان |
شکر | ۵ قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق مرباخوری |
کره | ۱ قاشق مرباخوری |
طرز تهیه دسر آلبالویی
مرحله اول
برای تهیه دسر آلبالویی خوشمزه در ابتدای کار شیر را به همراه آرد، نشاسته ذرت و تخم مرغ درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس با همزن دستی به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد درون شیر به طور کامل حل شوند.
مرحله دوم
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و به صورت مداوم به هم زدن ادامه می دهیم تا مخلوط شیر غلیظ شود. زمانی که مخلوط شیر به غلظت فرنی رسید، قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس کره و وانیل را به آن می افزاییم.
مرحله سوم
حالا مایه دسر را به صورت مداوم هم می زنیم تا وانیل و کره کاملا حل شوند. در ادامه اجازه می دهیم مایه دسر در دمای محیط بماند تا کمی از دمای آن کاسته شود، سپس خامه صبحانه را به قابلمه می افزاییم.
مرحله چهارم
حالا مایه دسر را به مدت ۵ دقیقه بدون وقفه هم می زنیم تا خامه به صورت یکدست درون مایه پخش شود. در ادامه ظرف های سرومان را انتخاب کرده، سپس به اندازه که ۱ بند انگشت از سطح ظرف فاصله داشته باشد از مایه دسر می ریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله به سراغ آماده کردن سس آلبالویی می رویم، برای این منظور آلبالو یخ زده را به همراه شکر درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آلبالو آب انداخته و جوش بیاید.
مرحله ششم
زمانی که مخلوط آلبالو جوش آمد نشاسته ذرت را با کمی آب مخلوط کرده و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس به صورت مداوم هم می زنیم. حالا اجازه می دهیم سس کمی بپزد و در آخر پخت کره را اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.
مرحله هفتم
حالا سس آلبالویی را به صورت داغ روی مایه دسر می ریزیم، سپس اجازه می دهیم در دمای محیط استراحت کند تا کمی از دمای سس کاسته شود. در نهایت دسر را به مدت ۴ ساعت درون یخچال می گذاریم تا کاملا سفت شود. نوش جان.
- منبع :
- kakulelimutfak
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه دمی مرغ به روش مجلسی با طعمی فوق العاده لذیذ و خوشمزه
- طرز تهیه خورش قلیه کدو حلوایی مجلسی به همراه نکات مهم
- طرز تهیه خورشت دروغگو؛ یک غذای جدید و متفاوت از خطه سبز گیلان
- جدیدترین مدل ظروف پذیرایی فوق العاده شیک برای کدبانوهای ایرانی
- مدل روسری لبنانی فوق العاده شیک برای خانم های باحجاب و شیک پوش