طرز تهیه دسر آلبالویی به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه پودینگ موز و بیسکویت، دسر جذاب و جدید!
طرز تهیه پودینگ موز و بیسکویت پودینگ موز و شکلات یکی از انواع دسرهای خوشمزه و فوق العاده است که برای پذیرایی بسیار مناسب و شیک و پرطرفدار است، این پودینگ لذیذ …
طرز تهیه دسر شیری به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه دسر شیری دسر شیری یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با رسپی و مواد ساده ای درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه سس انار، با طعم بی نظیر به روش شمالی!
طرز تهیه سس انار سس انار یکی از انواع سسهای خوشمزه و لذیذ است که برای طعمدار کردن مرغ و گوشت مورد استفاده قرار میگیرد از این سس دلچسب میتوانید در کنار …
طرز تهیه دسر آلبالویی
دسر آلبالویی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر آلبالویی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم دسر آلبالویی | |
نشاسته ذرت | ۳ قاشق غذاخوری سرپر |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری سرپر |
شکر | ۱ لیوان سرخالی |
شیر | ۴ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
وانیل شکری | ۱ بسته |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
مواد لازم سس آلبالویی | |
آلبالو یخ زده | ۲ لیوان |
شکر | ۵ قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق مرباخوری |
کره | ۱ قاشق مرباخوری |
طرز تهیه دسر آلبالویی
مرحله اول
برای تهیه دسر آلبالویی خوشمزه در ابتدای کار شیر را به همراه آرد، نشاسته ذرت و تخم مرغ درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس با همزن دستی به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد درون شیر به طور کامل حل شوند.
مرحله دوم
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و به صورت مداوم به هم زدن ادامه می دهیم تا مخلوط شیر غلیظ شود. زمانی که مخلوط شیر به غلظت فرنی رسید، قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس کره و وانیل را به آن می افزاییم.
مرحله سوم
حالا مایه دسر را به صورت مداوم هم می زنیم تا وانیل و کره کاملا حل شوند. در ادامه اجازه می دهیم مایه دسر در دمای محیط بماند تا کمی از دمای آن کاسته شود، سپس خامه صبحانه را به قابلمه می افزاییم.
مرحله چهارم
حالا مایه دسر را به مدت ۵ دقیقه بدون وقفه هم می زنیم تا خامه به صورت یکدست درون مایه پخش شود. در ادامه ظرف های سرومان را انتخاب کرده، سپس به اندازه که ۱ بند انگشت از سطح ظرف فاصله داشته باشد از مایه دسر می ریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله به سراغ آماده کردن سس آلبالویی می رویم، برای این منظور آلبالو یخ زده را به همراه شکر درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آلبالو آب انداخته و جوش بیاید.
مرحله ششم
زمانی که مخلوط آلبالو جوش آمد نشاسته ذرت را با کمی آب مخلوط کرده و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس به صورت مداوم هم می زنیم. حالا اجازه می دهیم سس کمی بپزد و در آخر پخت کره را اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.
مرحله هفتم
حالا سس آلبالویی را به صورت داغ روی مایه دسر می ریزیم، سپس اجازه می دهیم در دمای محیط استراحت کند تا کمی از دمای سس کاسته شود. در نهایت دسر را به مدت ۴ ساعت درون یخچال می گذاریم تا کاملا سفت شود. نوش جان.
- منبع :
- kakulelimutfak