طرز تهیه کاچی مجلسی و خوشرنگ با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کاچی مجلسی
کاچی یکی از غذاهای سبک و خوشمزه ایرانی است که معمولا به عنوان غذای کمکی یا تقویتی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاچی مجلسی در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد | ۱ لیوان |
نبات، عسل یا شکر | ۱ لیوان (عسل ¾ لیوان) |
کره یا روغن محلی | ۱۰۰ گرم |
گلاب | ½ پیمانه |
زعفران سابیده | ½ قاشق چایخوری |
پرک بادام یا خلال بادام | ۵۰ گرم |
خلال پسته و دارچین | برای تزیین |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
طرز تهیه کاچی مجلسی
مرحله اول
برای تهیه کاچی مجلسی ابتدا شکر را به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا شکر به طور کامل درون آب ذوب شود و شربت شروع به جوشیدن کند.
مرحله دوم
پس از اینکه شربت شروع به جوشیدن کرد، آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه شربت را از ضافی رد می کنیم و زعفران سابیده شده را به همراه گلاب به آن اضافه می کنیم، سپس شربت را کنار می گذاریم تا خنک شود.
مرحله سوم
در این مرحله کره یا روغن محلی را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم. پس از اینکه کره به طور کامل ذوب شد، آرد را کم کم اضافه می کنیم و با قاشق چوبی به صورت مرتب هم می زنیم.
مرحله چهارم
حرارت زیر قابلمه باید کاملا ملایم باشد. هم زدن را تا زمانی که رنگ ترکیب آرد و کره طلایی شود، ادامه می دهیم. توجه داشته باشید که برای تهیه کاچی نیاز نیست آرد را سرخ کنیم، فقط در حدی که خامی آرد گرفته شود کافی است.
مرحله پنجم
در این مرحله نمک را به ترکیب آرد و کره اضافه می کنیم و قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه شربت را کم کم اضافه می کنیم و به صورت مرتب مواد را هم می زنیم تا مایعی صاف و یکدست شکل بگیرد.
مرحله ششم
حالا خلال بادام را اضافه می کنیم و مجددا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاچی جا بیفتد. در صورتی که کاچی کمی سفت شد، می توانیم یک لیوان آب اضافه کرده و با کاچی ترکیب کنیم تا رقیق تر شود.
مرحله هفتم
در پایان باید صبر کنیم تا کاچی به روغن بیفتد و رنگ آن براق شود، سپس می توانیم قابلمه را از روی حرارت کنار بگذاریم. در نهایت کاچی را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه خلال پسته و دارچین تزیین می کنیم.
نکات طرز تهیه کاچی
تخم مرغ در کاچی
امروزه استفاده از تخم مرغ در کاچی خیلی رایج نیست و شاید برای خیلی از خانم ها تعجب انگیز نیز باشد. در گذشته برای درست کردن کاچی برای خانم های تازه فارغ شده از تخم مرغ استفاده می کردند که این کار باعث مقوی تر شدن کاچی می شود.
- منبع :
- zeinab.627