طرز تهیه حلیم گندم ساده

طرز تهیه حلیم با بلغور گندم طرز تهیه حلیم گندم با قلم طرز تهیه حلیم گندم با مرغ نی نی سایت فیلم طرز تهیه حلیم گندم با مرغ فیلم طرز تهیه حلیم با گوشت حلیم گندم سانازسانیا طرز تهیه حلیم با بلغور گندم و مرغ طرز تهیه حلیم گندم و عدس

حلیم گندم یکی از غذاهای بسیار قدیمی و سنتی ایرانی است که امروزه بیشتر در مناسب های خاص به عنوان نذری طبخ می شود. البته این غذای خوشمزه پای ثابت سفره صبحانه ایرانیان نیز هست، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلیم گندم ساده در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گندم یا بلغور گندم۵۰۰ گرم
گوشت گردن گوسفند۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
روغن۲ قاشق غذاخوری
دارچین۱ قاشق غذاخوری
کنجد۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه حلیم گندم

مرحله اول

برای تهیه حلیم گندم خوشمزه ابتدا گندم را از شب قبل داخل یک کاسه آب می ریزیم و اجازه می دهیم به خوبی خیس بخورد. پس از اینکه گندم به خوبی خیس خورد، آنرا آبکشی می کنیم و داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.

نکته: بهترین نوع گندم برای تهیه حلیم، گندم پوست کنده است که برای اینکه باعث ترش شدن معده نشود، حداقل باید به مدت ۲۴ ساعت درون آب خیس بخورد.

مرحله دوم

توجه داشته باشید که اگر بخواهیم از بلغور گندم برای تهیه حلیم استفاده کنیم، نیاز به خیساندن طولانی بلغور نیست. البته توصیه می کنیم اگر می خواهید حلیمی کشدار به روش بازاری داشته باشید حتما از گندم کامل استفاده کنید.

مرحله سوم

در این مرحله دو برابر حجم گندم، آب اضافه می کنیم، سپس گوشت گردن را به همراه پیاز به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم گوشت و گندم به مدت دو ساعت بپزند.

مرحله چهارم

پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، کف های سفید رنگ روی سطح آب را جمع می کنیم و دور می ریزیم. پس از گذشت دو ساعت قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و پیاز را خارج کرده و دور می ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله گوشت گردن را از قابلمه خارج می کنیم و به صورت ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم. حالا با بلندر یا گوشتکوب گندم یا بلغور را به صورت کامل له می کنیم، سپس آنرا صاف می کنیم تا پوسته های گندم جدا شود.

مرحله ششم

حالا گندم را به همراه گوشت ریش ریش مجددا به قابلمه باز می گردانیم، سپس روغن را اضافه می کنیم. در صورت کم بودن آب حلیمف کمی آب جوش اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و هر چند دقیقه یک بار حلیم را هم می زنیم تا ته نگیرد.

مرحله هفتم

درست کردن حلیم به صبر و حوصله ای نیاز دارد و باید با صبر حلیم را هم بزنیم تا آب اضافی آن کشیده شده و حالتی کشدار پیدا کند. پس از اینکه حلیم شروع به روغن انداختن کرد و آب درون قابلمه به طور کامل کشیده شد، حلیم ما آماده است.

مرحله هشتم

در این مرحله حلیم را کمی درون قابلمه مخلوط می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در ادامه مقداری روغن روی حلیم می ریزیم، سپس آنرا به همراه دارچین و کنجد به سلیقه خود تزیین کرده و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 24 فروردین 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.