طرز تهیه کیک موس پرتقالی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک موس پرتقالی

طرز تهیه کیک موس پرتقالی , دستور پخت کیک موس پرتقالی

کیک موس پرتقالی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که برای پذیرایی در مهمانی ها بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک موس پرتقالی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم کیک موس پرتقالی
تخم مرغ۳ عدد
شکر۹۰ گرم
آرد۹۰ گرم
شیر۳۰ گرم
روغن مایع۲۰ گرم
وانیل½ قاشق چایخوری
مواد لازم موس پرتقال
شیر۷۵ میلی لیتر
پودر ژلاتین۱۰ گرم
آب پرتقال۱۵۰ میلی لیتر
خامه صبحانه۱۸۰ میلی لیتر
شکر۵۰ گرم
مواد لازم ژله پرتقال
ژله پرتقال۱ بسته
آب جوش۱٫۵ لیوان
بستنی آب شده۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک موس پرتقالی

مرحله اول

برای تهیه کیک موس پرتقالی خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود. در ادامه سفیده های تخم مرغ را از زرده های آن جدا کرده و درون دو کاسه جداگانه می ریزیم.

مرحله دوم

حالا سفیده تخم مرغ را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه با دور تند همزن برقی هم می زنیم و در حین هم زدن شکر را طی ۲ مرحله به کاسه می افزاییم، سپس زمانی که سفیده تخم مرغ حجیم و خامه ای شد هم زدن را متوقف می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله زرده های تخم مرغ را یکی یکی به کاسه اضافه کرده و هم می زنیم تا زرده ها کاملا هم زده شوند. در ادامه آرد را ۳ مرتبه الک می کنیم و طی ۲ مرحله به کاسه اضافه کرده و به آرامی هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود.

مرحله چهارم

حالا شیر را به همراه روغن مایع و عصاره وانیل درون یک کاسه مناسب ریخته و مخلوط می کنیم، سپس ۲ قاشق از مایه کیک را به آن اضافه کرده و پس از مخلوط کردن به کاسه بر می گردانیم و هم می زنیم. در ادامه درون قالب را با کاغذ روغنی می پوشانیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مایه کیک را درون قالب ریخته، سپس یک سیخ چوبی را درون مایه کیک می چرخانیم تا حباب های اضافی درون مایه از بین برود. حالا قالب را طبقه میانی فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه درون فر بماند تا بپزد.

مرحله ششم

در ادامه ژله پرتقال را به همراه آب جوش درون یک کاسه مناسب ریخته و مخلوط می کنیم تا ذرات ژله کاملا حل شود. حالا بستنی به دمای محیط رسیده را به کاسه اضافه کرده و هم می زنیم، سپس درون یک قالب کوچک تر از حجم کیک می ریزیم.

مرحله هفتم

در این مرحله ژله را درون یخچال قرار داده تا ببندد، سپس به سراغ آماده کرده موس پرتقال می رویم، برای این منظور خامه صبحانه را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه هم می زنیم.

مرحله هشتم

حالا شیر و پودر ژلاتین را با هم مخلوط کرده، سپس روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا حل شود. در ادامه آب پرتقال را به کاسه حاوی مخلوط ژلاتین اضافه کرده و هم می زنیم تا با هم ترکیب و یکدست شوند.

مرحله نهم

در این مرحله مخلوط آب پرتقال را به کاسه حاوی خامه فرم گرفته می افزاییم و مجددا با دور تند همزن برقی به مدت ۲ دقیقه هم می زنیم تا مایه موس ترکیب و تلفیق شده، سپس از صافی رد می کنیم تا کاملا یکدست شود.

مرحله دهم

پس از گذشت ۳۰ دقیقه یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم، در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است. در ادامه کیک را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کمی خنک شود.

مرحله یازدهم

حالا کیک را از قالب خارج کرده و روی توری گذاشته تا کاملا خنک شود. در ادامه کیک را درون قالب قرار می دهیم و ژله را از قالب جدا کرده، سپس روی کیک می گذاریم و به دلخواه پرتقال را به صورت ورقه ای برش می زنیم.

مرحله دوازدهم

در این مرحله برش های پرتقال را به ۲ قسمت تقسیم کرده و اطراف قالب می چینیم، سپس مایه موس پرتقالی را درون قالب روی ژله و کیک می ریزیم. حالا قالب را به مدت ۳ تا ۵ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا موس کاملا ببندد.

مرحله سیزدهم

پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج کرده، سپس کیک را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در نهایت کیک را به دلخواه یا اسلایس های پرتقال و خامه قنادی تزیین کرده و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

بروز رسانی توسط در چهارشنبه 15 تیر 1401
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.