طرز تهیه شربت ریحان به روش سنتی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شربت ریحان

طرز تهیه شربت ریحان ترکیه فواید شربت ریحان طرز تهیه شربت بنفش رنگ

شربت ریحان یکی از انواع شربت های خوشمزه و بین المللی است که بسیار مناسب فصل تابستان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شربت ریحان در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم شربت ریحان
ریحان بنفش۳۰۰ گرم
شکر¾ لیوان
آب جوش۴ لیوان
آب لیمو ترش تازه۳ قاشق غذاخوری
گلاب۲ قاشق غذاخوری
هل و چوب دارچین (اختیاری)به مقدار کافی

طرز تهیه شربت ریحان

مرحله اول

برای تهیه شربت ریحان خوشمزه در ابتدای کار سبزی ریحان را شسته و درون یک کاسه نسبتا بزرگی می ریزیم. حالا شکر را به همراه آب جوش به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا ذرات شکر کاملا حل شوند.

مرحله دوم

حالا در صورت تمایل برای طعم بهتر یک تکه کوچک چوب دارچین و دانه هل به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه روی کاسه را با درپوش می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم در دمای محیط به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کند.

مرحله سوم

زمانی که ریحان بنفش رنگ خود را به آب پس داد، آب لیمو ترش تازه را به همراه گلاب به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا رنگ شربت صورتی شود. در ادامه شربت را از صافی رد کرده تا کاملا صاف و یکدست شود.

مرحله چهارم

حالا شربت را تست کرده و در صورت نیاز مقدار شکر و آب لیمو آن را تغییر دهید. در نهایت شربت را به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود، سپس به همراه چند قالب یخ سرو می کنیم. نوش جان.

دسته بندی: آموزش نوشیدنی
بروز رسانی توسط در شنبه 18 تیر 1401
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.