طرز تهیه شربت ریحان به روش سنتی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شربت ریحان
شربت ریحان یکی از انواع شربت های خوشمزه و بین المللی است که بسیار مناسب فصل تابستان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شربت ریحان در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم شربت ریحان | |
ریحان بنفش | ۳۰۰ گرم |
شکر | ¾ لیوان |
آب جوش | ۴ لیوان |
آب لیمو ترش تازه | ۳ قاشق غذاخوری |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
هل و چوب دارچین (اختیاری) | به مقدار کافی |
طرز تهیه شربت ریحان
مرحله اول
برای تهیه شربت ریحان خوشمزه در ابتدای کار سبزی ریحان را شسته و درون یک کاسه نسبتا بزرگی می ریزیم. حالا شکر را به همراه آب جوش به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا ذرات شکر کاملا حل شوند.
مرحله دوم
حالا در صورت تمایل برای طعم بهتر یک تکه کوچک چوب دارچین و دانه هل به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه روی کاسه را با درپوش می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم در دمای محیط به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کند.
مرحله سوم
زمانی که ریحان بنفش رنگ خود را به آب پس داد، آب لیمو ترش تازه را به همراه گلاب به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا رنگ شربت صورتی شود. در ادامه شربت را از صافی رد کرده تا کاملا صاف و یکدست شود.
مرحله چهارم
حالا شربت را تست کرده و در صورت نیاز مقدار شکر و آب لیمو آن را تغییر دهید. در نهایت شربت را به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود، سپس به همراه چند قالب یخ سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- vanillaa_cooking