طرز تهیه ماقوت به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه ماقوت
ماقوت یکی از انواع دسرهای خوشمزه و سنتی است که معمولا به همراه چای سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماقوت در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم ماقوت | |
آب | ۳ پیمانه |
نشاسته گل | ۵ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ پیمانه |
گلاب | ½ پیمانه |
زعفران دم کرده | به مقدار کافی |
طرز تهیه ماقوت
مرحله اول
برای تهیه ماقوت خوشمزه در ابتدای کار نشاسته ذرت را به همراه نصف پیمانه آب سرد درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و به خوبی با همزن دستی مخلوط می کنیم تا نشاسته درون آب حل شود، سپس از صافی رد می کنیم.
مرحله دوم
زمانی که نشاسته ذرت کاملا یکدست شد، مابقی آب سرد را به قابلمه اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا نشاسته به مدت ۱ دقیقه بجوشد. پس از گذشت این زمان بلافاصله حرارت را ملایم می کنیم.
مرحله سوم
حالا شکر را به همراه زعفران دم کرده به قابلمه اضافه می کنیم، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا ذرات شکر کاملا حل شوند. در ادامه مایه ماقوت را به صورت مداوم و بدون وقفه هم می زنیم تا به غلظت فرنی نزدیک شود.
مرحله چهارم
زمانی که مایه ماقوت غلیظ شد، گلاب را به قابلمه اضافه کرده و بلافاصله قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. پس از گذشت ۱ تا ۲ دقیقه مایه ماقوت را درون ظرف های مورد نظرمان ریخته و اجازه می دهیم خنک شود.
مرحله پنجم
حالا ظرف های سرومان را به مدت ۱ تا ۲ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا ماقوت به خوبی خنک و سفت شود. پس از گذشت این زمان ظرف های سرومان را از یخچال خارج کرده و به همراه خلال پسته و گل محمدی تزیین می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- ashpazi.ba_afra
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه ته چین رشته پلو خوشمزه و رستورانی به سبک اصیل ایرانی
- استایل سفید و کرم شیک و دخترانه برای ست کردن در مجالس و بیرون خونه
- مدل سایه خاص رنگین کمانی فوق العاده لاکچری برای بانوان مشکل پسند
- مدل روسری لبنانی فوق العاده شیک برای خانم های باحجاب و شیک پوش
- ماکسی بلند مجلسی زنانه فوق العاده شیک؛ این مدلها رو هر جایی پیدا نمیکنید!