طرز تهیه سالاد کلم و پیاز

سالاد کلم و پیاز , طرز تهیه سالاد کلم و پیاز , دستور پخت سالاد کلم و پیاز

سالاد کلم و پیاز یکی از انواع سالادهای خوشمزه رستورانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد کلم و پیاز در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کلم سفید۱ عدد کوچک
پیاز قرمز۲ عدد
هویج۲ عدد
سس مایونز۴ قاشق غذاخوری
ماست خامه ای۱ لیوان
شکر یا عسل۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه سالاد کلم و پیاز

مرحله اول

برای تهیه سالاد کلم و پیاز ابتدا برگ های کلم را از هم باز می کنیم و به خوبی می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان به طور کامل خارج شود. در همین حین پیاز را پوست می گیریم و می شوییم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را به صورت خلالی نازک و یکدست خرد می کنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه هویج را پوست می گیریم و با رشته کن یا رنده متوسط رنده می کنیم و به کاسه حاوی پیاز اضافه می کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه برگ های کلم خشک شدند، آنها را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت خلالی نازک و یکدست خرد می کنیم و به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم. در ادامه به سراغ آماده کردن سس سالاد می رویم.

مرحله چهارم

برای تهیه سس سالاد ابتدا ماست و سس مایونز را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و به خوبی با هم ترکیب می کنیم. توجه داشته باشید که اگر می خواهید سالاد را با کالری کمتر سرو کنید، به جای ماست خامه ای و مایونز از ماست کم چرب استفاده کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله آب لیمو ترش را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. اضافه کردن شکر یا عسل به این سس سلیقه ای می باشد و در صورت تمایل کمی شکر یا عسل نیز اضافه می کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه مواد سس یکدست شدند، آنرا به کاسه سالاد اضافه می کنیم و به آرامی مواد را زیر و رو می کنیم تا تمام قسمت های سالاد به سس آغشته شود، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و درون یخچال قرار می دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله اجازه می دهیم سالاد به مدت حداقل یک ساعت در یخچال بماند، تا طعم سس به طور کامل به خورد مواد سالاد برود. در پایان سالاد را از یخچال خارج می کنیم، سپس در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 13 مهر 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.