طرز تهیه محلبی کاراملی به روش مجلسی و طعم بسیار عالی

طرز تهیه محلبی کاراملی به روش مجلسی و طعم بسیار عالی

طرز تهیه محلبی کارامل محلبی کاراملی یکی از انواع دسرهای بسیار خوشمزه و بین المللی است که طرفداران بسیاری را در سراسر جهان به خود جذب کرده است، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه پودینگ شیر به روش مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه پودینگ شیر به روش مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه پودینگ شیر پودینگ شیر یکی از انواع دسرهای محبوب و خوشمزه بین المللی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی‌!

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی‌!

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود، از سالاد کلم بروکلی می‌توانید به عنوان یک پیش غذای خوش …

طرز تهیه دسر فروت مرنگ

طرز تهیه دسر فروت مرنگ , دستور پخت دسر فروت مرنگ

دسر فروت مرنگ یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که برای پذیرایی در تولدها و مهمانی ها بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر فروت مرنگ در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم مایه فروت
تخم مرغ۳ عدد درشت
کره۶۰ گرم
شکر½ پیمانه
پوره میوه دلخواه½ پیمانه
مواد لازم پایه بیسکویتی
بیسکویت داجستیو۱  بسته
کره۱۰۰ گرم
مواد لازم لایه مرنگ
سفیده تخم مرغ۱ عدد
شکر۱۰۰ گرم
آب¼ پیمانه
عصاره وانیل½ قاشق چایخوری

طرز تهیه دسر فروت مرنگ

مرحله اول

برای تهیه دسر فروت مرنگ خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم دمای کره با دمای محیط هماهنگ شود. حالا پوره میوه دلخواه را به همراه کره نرم و شکر درون یک قابلمه نسبتا بزرگی می ریزیم.

مرحله دوم

حالا مواد درون قابلمه را مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه می دهیم به مدت ۵ دقیقه روی حرارت بماند تا مایه درون قابلمه به نقطه جوش برسد، سپس از روی حرارت بر می داریم.

مرحله سوم

در این مرحله اجازه می دهیم مایه درون قابلمه کمی خنک شود. حالا تخم مرغ ها را درون یک کاسه مناسب ریخته و با همزن دستی هم می زنیم تا تخم مرغ ها از لختگی خارج شوند، سپس یک چهارم مایه گرم را به کاسه می افزاییم.

مرحله چهارم

در ادامه مواد درون کاسه را با همزن برقی به صورت مداوم هم می زنیم تا تخم مرغ ها با حرارت مایه پخته نشوند، سپس مابقی مایه را به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ کاملا یکدست شود.

مرحله پنجم

حالا مایه درون کاسه را به قابلمه بر می گردانیم و مجددا روی حرارت ملایم قرار داده و به صورت مداوم هم می زنیم تا مخلوط درون قابلمه به غلظت برسد. زمانی که مایه درون قابلمه غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله ششم

در این مرحله اجازه می دهیم مایه درون قابلمه کمی خنک شود، سپس مایه را درون یک شیشه استریل شده می ریزیم، سپس درب آنرا بسته و درون یخچال قرار می دهیم.  حالا به سراغ درست کردن پایه بیسکویت می رویم.

مرحله هفتم

برای این منظور کره را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم، سپس بیسکویت را خرد کرده و درون غذاساز می ریزیم. حالا بیسکویت را به خوبی میکس کرده تا کاملا پودر شود و بعد از آن کره را به غذاساز اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

حالا مجددا بیسکویت را میکس می کنیم تا بیسکویت حالت خمیری پیدا کند. در ادامه مایه مرنگ را آماده می کنیم، برای این منظور سفیده تخم مرغ را به کاسه اضافه کرده و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم می زنیم.

مرحله نهم

زمانی که سفیده تخم مرغ فرم گرفت و حالت ابری پیدا کرد، هم زدن را متوقف می کنیم. حالا شکر و آب را درون یک قابلمه مناسب ریخته و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا شربت به مدت ۵ دقیقه بجوشد و شربت غلیظ شود.

مرحله دهم

در ادامه اطراف قابلمه را با برس مرطوب تمیز می کنیم تا شربت شکرک نزند، سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم شربت کاملا خنک شود. حالا شربت غلیظ را به کاسه حاوی سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم.

مرحله یازدهم

در این مرحله سفیده تخم مرغ را آهسته و پیوسته هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس عصاره وانیل را به کاسه اضافه کرده و مجددا مخلوط می کنیم. حالا مواد کراست را درون لیوان های سرومان می ریزیم.

مرحله دوازدهم

در ادامه روی مواد کراست را با پشت قاشق کاملا صاف می کنیم، سپس مقداری از مایه فروت را درون لیوان های سرو روی لایه کراست می ریزیم. حالا مایه مرنگ را درون قیف ماسوره ای با سر ماسوره دلخواه می ریزیم.

مرحله سیزدهم

در این مرحله مایه مرنگ را درون لیوان ها پایپ کرده و برای شکیل تر شدن دسر روی مرنگ را با مشعل حرارت می دهیم تا کاملا طلایی و خوشرنگ شود. به دلیل سریع فاسد شدن تخم مرغ، دسر را به اندازه مصرف درست کنید. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.