طرز تهیه سالاد پاییزی خوشمزه و ساده با کاهو و انار

طرز تهیه سالاد پاییزی خوشمزه و ساده با کاهو و انار

طرز تهیه سالاد پاییزی سالاد پاییزی یکی از انواع سالادهای خوشمزه، پرطرفدار و لذیذ است که خیلی راحت با مواد متنوعی درست می‌شود و برای پذیرایی مورد استفاده قرار می‌گیرد، برای درست …

طرز تهیه سمنو به روش بازاری و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه سمنو به روش بازاری و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه سمنو سمنو یکی از انواع دسرهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که معمولا برای سفره هفت سین در عید نوروز تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه پودینگ کاپوچینو، دسری خاص و مجلسی برای مهمانی!

طرز تهیه پودینگ کاپوچینو، دسری خاص و مجلسی برای مهمانی!

طرز تهیه پودینگ کاپوچینو پودینگ کاپوچینو یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که از لایه‌های مختلفی تشکیل شده که هر کدام طعمی فوق العاده دارند، این دسر خوش طعم و …

طرز تهیه دسر آناناس

طرز تهیه دسر آناناس طرز تهیه دسر آناناس با ژله دسر آناناس مجلسی

دسر آناناس یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار است که با مواد و رسپی های مختلفی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر آناناس در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم دسر آناناس
شیر۱٫۵ پیمانه
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
وانیل¼ قاشق مرباخوری
پودر ژلاتین۲ قاشق غذاخوری
ماست پرچرب شیرین½ پیمانه
کمپوت آناناس۱۵۰ گرم
آب آناناس¾ پیمانه
شکر½ پیمانه
پودر نشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوری
شیر خشک۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر آناناس

مرحله اول

برای تهیه دسر آناناس خوشمزه در ابتدای کار شیر را به همراه پودر ژلاتین، خامه صبحانه، شکر، پودر نشاسته ذرت، شیر خشک و ماست درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس با همزن دستی به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

زمانی که مواد درون شیر حل شدن، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و به صورت مداوم مخلوط می کنیم تا مخلوط شیر از اطراف قابلمه ریز بجوشد. پس از اینکه مخلوط شیر جوش آمد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله سوم

حالا اجازه می دهیم کمی از مایه دسر کاسته شود، سپس وانیل را به همراه آب آناناس به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مایه یکدست شود. در ادامه آناناس را به صورت مکعبی ریز خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله قالب مورد نظرمان را با مقداری روغن مایع چرب کرده، سپس مایه دسر را درون آن می ریزیم. در ادامه قالب را به مدت ۳ تا ۴ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا دسر کاملا سفت شده و ببندد.

مرحله پنجم

پس از گذشت این زمان، قالب را از یخچال خارج کرده و اطراف دسر را با چاقو از قالب جدا می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم. در نهایت دسر را به دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 28 تیر 1401
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.