طرز تهیه دسر سوپانگل به روش ترکیه ای و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه دسر سوپانگل
دسر سوپانگل یکی از انواع دسرهای خوشمزه و محبوب کشور ترکیه است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر سوپانگل در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم دسر سوپانگل | |
شیر | ۱ لیتر |
شکر | ۶ قاشق غذاخوری |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
نشاسته ذرت | ۳ قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | ۳ قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
شکلات | ۱۲۰ گرم |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل شکری | ۱ پاکت |
طرز تهیه دسر سوپانگل
مرحله اول
برای تهیه دسر سوپانگل خوشمزه در ابتدای کار شیر، شکر، زرده تخم مرغ، نشاسته ذرت، پودر کاکائو و خامه صبحانه را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس با همزن دستی به خوبی هم می زنیم تا مواد درون شیر حل شوند.
مرحله دوم
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و به صورت مداوم هم می زنیم تا مایه دسر به غلظت فرنی برسد. توجه داشته باشید در حین پخت حرارت همواره ملایم باشد تا بوی خامی نشاسته به صورت کامل از بین برود.
مرحله سوم
زمانی که مایه دسر به غلظت فرنی رسید، قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس شکلات خرد شده را به همراه کره و وانیل شکری به آن می افزاییم و به صورت پیوسته هم می زنیم تا مواد درون مایه دسر پخش شوند.
مرحله چهارم
حالا اجازه می دهیم دسر سوپانگل کاملا خنک شود، سپس هر از گاهی دسر را هم می زنیم تا رویه نبندد. زمانی که دسر خنک شد، آنرا درون ظرف های مورد نظرمان ریخته و به دلخواه با شکلات چیپسی تزیین می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- ashpazii_mahin