طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی‌!

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی‌!

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود، از سالاد کلم بروکلی می‌توانید به عنوان یک پیش غذای خوش …

طرز تهیه بلدرچین تنوری در فر مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه بلدرچین تنوری در فر مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه بلدرچین تنوری در فر بلدرچین تنوری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی بین المللی است که در برخی کشورها در مناسبت های خاص پخته می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه مرغ وحشی به روش رستورانی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه مرغ وحشی به روش رستورانی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه مرغ وحشی مرغ وحشی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه ناگت ماهی

طرز تهیه ناگت ماهی طرز تهیه ناگت ماهی کیلکا قیمت ناگت ماهی خرید ناگت ماهی

ناگت ماهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ناگت ماهی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماهی بدون استخوان۶۰۰ گرم
زعفران دم کرده۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۲ عدد
بیسکویت شور۶ عدد
آرد سوخاری۱ پیمانه
پنیر پیتزا۱ پیمانه
پودر سیر، پودر پیاز و ادویه ماهیبه مقدار کافی
فلفل سیاه، نمک و زردچوبهبه مقدار کافی

طرز تهیه ناگت ماهی

مرحله اول

برای تهیه ناگت مرغ خوشمزه در ابتدای کار فیله ماهی را به همراه پنیر پیتزا، بیسکویت شور، پیاز و مقداری پودر سیر درون غذاساز می ریزیم، سپس به خوبی میکس می کنیم تا مواد ناگت کاملا پوره و یکدست شوند.

مرحله دوم

حالا روی سطح کار را با سلفون می پوشانیم و مواد ناگت را روی آن می ریزیم، سپس آنرا با وردنه باز کرده و با کاتر دلخواه قالب می ریزیم. در ادامه تخم مرغ و زعفران دم کرده را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله تخم مرغ ها را با چنگال به خوبی هم می زنیم تا بافت آنها از لختگی خارج شود. در ادامه آرد سوخاری را به همراه مقداری پودر سیر، نمک، ادویه ماهی و پودر پیاز درون یک ظرف مناسب ریخته و مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

حالا فلفل سیاه و زردچوبه را به ظرف حاوی پودر سوخاری اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس به اندازه ای که ناگت ها درون آن شناور بمانند روغن می افزاییم.

مرحله پنجم

در این مرحله اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود، سپس ناگت های قالب خورده را ابتدا درون تخم مرغ فرو برده و خارج می کنیم. حالا ناگت ها را درون مخلوط آرد سوخاری می غلطانیم تا سطح آنها را کاملا کاور کند.

مرحله ششم

در ادامه ناگت ها را درون قابلمه گذاشته و به خوبی سرخ می کنیم، سپس روی دستمال مخصوص آشپرخانه گذاشته و اجازه می دهیم روغن اضافی شان کشیده شود. در نهایت ناگت ها را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 27 مرداد 1401
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.