طرز تهیه ترافل خرما

طرز تهیه ترافل خرما

ترافل خرما یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مقوی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترافل خرما در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم ترافل خرما
جو دو سر پرک۱ لیوان
خرما۲۰ عدد
مغز فندق¼ لیوان
مغز بادام¼ لیوان
پودر کاکائو۳ قاشق غذاخوری
عسل۳ قاشق غذاخوری
پودر نارگیلبه مقدار کافی
گلبرگ محمدیبه مقدار کافی

طرز تهیه ترافل خرما

مرحله اول

برای تهیه ترافل خرما خوشمزه در ابتدای کار پوست و هسته خرماها را جدا کرده و به همراه جو دو سر پرک درون غذاساز می ریزیم. در ادامه فندق را همراه با بادام، پودر کاکائو و عسل به غذاساز اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا مواد درون غذاساز را به خوبی میکس می کنیم تا کاملا یکدست و ادغام شوند، سپس از مواد ترافل به اندازه یک گردو درشت جدا می کنیم. در ادامه ترافل ها را در دست به صورت قلقلی فرم می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله ترافل ها را به دلخواه درون پودر نارگیل یا گلبرگ محمدی می غلطانیم تا سطح آنها را کاور کند. در نهایت ترافل ها را به مدت ۱ ساعت درون یخچال گذاشته، سپس به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 22 مرداد 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.