طرز تهیه شیرینی نخودچی لاته مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی نخودچی لاته مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی نخودچی لاته شیرینی نخودچی لاته یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که بافت نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه سس انار، با طعم بی نظیر به روش شمالی!

طرز تهیه سس انار، با طعم بی نظیر به روش شمالی!

طرز تهیه سس انار سس انار یکی از انواع سس‌های خوشمزه و لذیذ است که برای طعم‌دار کردن مرغ و گوشت مورد استفاده قرار می‌گیرد از این سس دلچسب می‌توانید در کنار …

طرز تهیه کیک باباروتی به روش کافه ای و طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک باباروتی به روش کافه ای و طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک باباروتی کیک باباروتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با طعم های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه شکلات مغزدار

طرز تهیه شکلات مغزدار با بیسکویت مادر طرز تهیه شکلات مغزدار با بیسکویت پتی بور طرز تهیه شکلات مغزدار با قالب سیلیکونی طرز تهیه شکلات مغزدار با پودر کاکائو طرز تهیه شکلات مغزدار فندقی طرز تهیه شکلات مغزدار ژله ای طرز تهیه شکلات مغزدار نارگیلی

شکلات مغزدار یکی از انواع شکلات های خوشمزه و پرطرفدار است که با مواد و رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شکلات مغزدار در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم لایه اول شکلات مغزدار
آرد جو دوسر½ پیمانه
پودر جوانه گندم½ پیمانه
کره بادام‌ زمینی۴ قاشق غذاخوری
عصاره مالت جو۵ قاشق غذاخوری
مواد لازم لایه دوم شکلات مغزدار
عصاره جوانه گندم۱ قاشق غذاخوری سرپر
بادام زمینی½ پیمانه
نمکنوک قاشق چایخوری
مواد لازم لایه سوم شکلات مغزدار
شکلاته تخته‌ ای۷۵ گرم
کره‌ نارگیل۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شکلات مغزدار

مرحله اول

برای تهیه شکلات مغزدار خوشمزه در ابتدای کار لایه اول شکلات را آماده می کنیم، برای این منظور آرد جو دوسر را ب همراه پودر جوانه گندم، کره بادام زمینی و عصاره مالت جو درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا مواد درون کاسه را به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیری یکدست حاصل شود. در ادامه درون و اطراف قالب لوف را کاملا با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس خمیر بدست آمده را درون قالب ریخته و روی آنرا کاملا صاف می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه برای لایه دوم عصاره مالت جو را روی مایه اول ریخته و کاملا پخش می کنیم، سپس بادام زمینی و نمک را به صورت پخش روی عصاره مالت می ریزیم. حالا لایه سوم را درست می کنیم، برای این منظور شکلات را خرد می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله شکلات های خرد شده را روی حرارت بخار کتری بنماری تا کاملا ذوب شود، سپس کره نارگیل را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مایه شکلات یکدست شود. حالا مایه شکلات را به صورت پخش درون قالب می ریزیم.

مرحله پنجم

در ادامه قالب را به مدت ۱ ساعت درون فریزر قرار می دهیم تا شکلات کاملا سفت شود. پس از گذشت این زمان قالب را از فریزر خارج کرده و شیرینی را از قالب جدا می کنیم، سپس با یک چاقو تیز به ابعاد دلخواه برش می زنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.