طرز تهیه زولبیا به روش بازاری و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شیرینی توپی، یک شیرینی جذاب و بسیار ساده!
طرز تهیه شیرینی توپی شیرینی توپی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد این شیرینی که خیلی راحت درست میشود برای پذیرایی بسیار مناسب است …
طرز تهیه کاپ کیک ابری با بافت پنبه ای مناسب پذیرایی
طرز تهیه کاپ کیک ابری کاپ کیک ابری یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و اسفنجی دارد و خیلی راحت و سریع آماده میشود کاپ کیک ابری …
طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه کوکوی جعفری کوکوی جعفری یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، کوکوی جعفری را میتوانید به روشهای مختلف با مواد متنوعی آماده کنید، این …
طرز تهیه زولبیا
زولبیا یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و اصیل ایرانی است که معمولا برای افطار در ماه مبارک رمضان به همراه بامیه سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه زولبیا در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم زولبیا | |
نشاسته گندم | ۲۵۰ گرم |
ماست بدون آب | ۲۵۰ گرم |
آرد | ۱٫۵ قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | ۵۰ گرم |
جوش شیرین | ¼ قاشق چایخوری |
طرز تهیه زولبیا
مرحله اول
برای تهیه زولبیا به روش خانگی در ابتدای کار نشاسته گندم را به همراه ماست درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند و یک خمیر نسبتا سفتی حاصل شود.
مرحله دوم
حالا مخلوط نشاسته و ماست را به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط می گذاریم تا کاملا نرم و یکدست شود. پس از گذشت این زمان آرد و خامه را به کاسه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا مواد تلفیق شوند.
مرحله سوم
در ادامه اجازه می دهیم مایه زولبیا را به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت در دمای محیط استراحت می دهیم تا مایه زولبیا نرم و کشدار شود. پس از گذشت این زمان یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله چهارم
حالا مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم روغن به خوبی داغ شود، سپس جوش شیرین را به کاسه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب شوند. در ادامه مایه زولبیا را درون قیف یکبار مصرف می ریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله نوک قیف را خیلی کم برش زده و زولبیا را به شکل دلخواه درون روغن داغ پایپ می کنیم. توجه داشته باشید در صورتی که جوش شیرین را به مایه زولبیا اضافه کردید فاصله زمان پخت آن بیش از ۱۰ دقیقه نشود.
مرحله ششم
زمانی که زولبیا طلایی شد، آنرا بلافاصله از روغن خارج کرده و درون شهد ولرم قرار می دهیم تا شهد به خورد آن برود، سپس آنرا درون آبکش قرار می دهیم. در نهایت زولبیا را به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- sweets.opera1