طرز تهیه سس پستو رستورانی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه سس پستو
سس پستو یکی از انواع سس های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس پستو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم سس پستو | |
برگ ریحان تازه | ۲ پیمانه |
سیر | ۲ حبه بزرگ |
آب لیمو ترش تازه | ⅓ پیمانه |
بادام زمینی | ⅓ پیمانه |
پارمسان | ½ پیمانه |
روغن زیتون بدون بو | ½ پیمانه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه سس پستو
مرحله اول
برای تهیه سس پستو به روش خانگی در ابتدای کار یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گرم شود، سپس بادام زمینی را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.
مرحله دوم
حالا ریحان تازه را شسته و درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش کاملا خارج شود. در ادامه ریحان را به همراه سیر، پنیر پارمزان، آب لیمو ترش تازه و مقداری نمک و فلفل سیاه به غذا ساز اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در ادامه مواد درون غذاساز را به خوبی میکس می کنیم تا پوره شوند، سپس بادام زمینی رست شده را به غذاساز اضافه کرده و به میکس کردن ادامه می دهیم تا مواد سس کاملا ترکیب و یکدست شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله روغن زیتون بدون بو را کم کم به غذاساز اضافه کرده و به خوبی میکس می کنیم تا سس یکدست شود. در نهایت سس را درون ظرف مناسب ریخته و درون یخچال نگهداری می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- mitra.mohammadiy
مطالب پربازدید از سراسر وب
- مدل ناخن فرنچ رنگی فوق العاده خاص، با این مدل ها در هر جمعی بدرخشید!
- ست پیراهن و مانتو زن و شوهری: جدیدترین ترندهای بازار برای زوجهای جوان
- طرز تهیه کوکو باقلا سبز؛ غذای خوشمزه و ساده به روش رشتی
- طرز تهیه کیک براونی؛ آموزش کامل به همراه نکات کافی شاپی
- طرز تهیه مربای زنجبیل؛ این مربای خوشمزه رو حتما امتحان کنید!