طرز تهیه حلوای اوماج به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه حلوای اوماج
حلوای اوماج یکی از انواع حلواهای سنتی ایرانی است که اصالتا متعلق به استان های مازندران می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای اوماج در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.
مواد لازم حلوای اوماج | |
آرد | ۴ لیوان |
روغن جامد یا روغن صاف | ۱ لیوان |
شیر | ۱ لیوان |
مواد لازم برای شربت | |
شکر | ۲ لیوان |
آب | ۲ لیوان |
زعفران دم کرده | ۴ قاشق غذاخوری |
گلاب | ½ لیوان |
پودر هل | ۱ قاشق مرباخوری |
طرز تهیه حلوای اوماج
مرحله اول
برای تهیه حلوای اوماج ابتدا آرد را درون یک سینی بزرگ می ریزیم، سپس شیر را با آبپاش یا با دست به صورت پخش روی آرد می پاشیم. در ادامه آرد را به مدت ۲۰ دقیقه با دست ورز می دهیم تا شبیه به گلوله های کوچک (اوماج) شود.
مرحله دوم
در ادامه آردهای گلوله شده را ابتدا از یک صافی بزرگ، سپس از یک صافی کوچک تر عبور می دهیم و اوماج ها ریز را از اوماج های درشت جدا می کنیم. در ادامه آنها را در فضای محیط قرار می دهیم تا به طور کامل خشک شوند.
مرحله سوم
برای این گلوله های آرد سریعتر خشک شوند، بهتر است آنها را هر ۳۰ دقیقه زیر و رو کنیم. در ادامه برای درست کردن شربت، شکر و آب را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر به طور کامل حل شود.
مرحله چهارم
پس از اینکه شکر به طور کامل درون آب حل شد و شربت شروع به جوشیدن کرد، زعفران دم کرده را به همراه گلاب و هل به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم ۵ دقیقه دیگر شربت با حرارت ملایم بجوشد تا آماده شود.
مرحله پنجم
در این مرحله شربت را از روی حرارت کنار می گذاریم و به سراغ آماده کردن حلوا می رویم. برای این منظور روغن را درون یک تابه مناسب می ریزیم و اجازه می دهیم داغ شد، سپس اوماج های درشت را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله ششم
حالا باید اوماج ها را به اندازه ای تفت دهیم که رنگشان کمی قهوه ای شود، سپس حرارت زیر تابه را کمتر می کنیم و اوماج های ریز را به تابه اضافه می کنیم و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر حلوا را تفت می دهیم تا مواد یکدست شوند.
مرحله هفتم
اگر تمایل داشته باشیم رنگ حلوا تیره تر شود، می توانیم تفت دادن را مدت بیشتری ادامه دهیم. در ادامه شربت را در سه مرحله کم کم به تابه اضافه می کنیم و مواد را به صورت مداوم مخلوط می کنیم تا حلوا منسجم شود.
مرحله هشتم
پس از اینکه حلوا به غلظت مناسب رسید، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه یک سینی لبه دار را با کمی روغن چرب می کنیم و حلوا را درون آن می ریزیم، سپس حلوا را به صورت یکدست درون سینی پخش می کنیم.
مرحله نهم
در مرحله پایانی روی حلوا را با پشت قاشق صاف می کنیم، سپس می توانیم حلوا را به همان صورت سرو کنیم، یا اینکه برای مجلسی تر شدن حلوا، آنرا با کاتر به صورت دلخواه قالب می زنیم و در ظرف مورد نظرمان بچینیم.
- منبع :
- sona.hoseinzadeh
مطالب پربازدید از سراسر وب
- گوشواره ایر کاف خاص و فوق العاده شیک برای بانوان یونیک پوش!
- تاپ طرحدار زنانه شیک و فوق العاده زیبا برای تو خونه یا مجالس
- زیباترین ایده های تزیین دلمه برگ مو شیک مخصوص کدبانوهای حرفه ای
- دستبند کریستالی زنانه فوق العاده شیک؛ مناسب خانم های خاص پسند!
- طرز تهیه پای چوپان با مرغ؛ این غذای ایرلندی رو از دست ندید!