طرز تهیه ترشی نازخاتون

طرز تهیه ترشی نازخاتون با سرکه طرز تهیه ترشی نازخاتون با گوجه طرز تهیه ترشی نازخاتون با رب انار دانلود طرز تهیه ترشی نازخاتون طرز تهیه ترشی نازخاتون با تمر هندی طرز تهیه نازخاتون با آبغوره فیلم اموزش طرز تهیه ترشی نازخاتون طرز تهیه نازخاتون با گردو

ترشی نازخاتون یکی از انواع ترشی های خوشمزه و اصیل ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی نازخاتون در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم ترشی نازخاتون
بادمجان۳ عدد
سیر۳ حبه
سرکه یا آبغوره¾ لیوان
سبزیجات معطربه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه ترشی نازخاتون

مرحله اول

برای تهیه ترشی نازخاتون خوشمزه در ابتدای کار بادمجان ها را شسته، سپس روی حرارت گاز یا زغال قرار می‌ دهیم تا به روش کبابی کاملا پخته و نرم شوند. در ادامه پوست بادمجان های کبابی را جدا می کنیم.

مرحله دوم

حالا بادمجان ها را به همراه سیر به صورت ساطوری خرد می کنیم، سپس سبزیجات معطر (جعفری، نعنا، ترخون و مرزه) را می شوییم. در ادامه سبزیجات معطر را به صورت ریز ساطوری کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

حالا بادمجان و سیر ساطوری شده را به همراه سرکه درون کاسه ریخته و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در رسپی اصلی این نوع ترشی از آبغوره استفاده می شود، اما به دلیل ماندگاری کم آبغوره از سرکه استفاده می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده و خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند در ادامه یک ظرف مناسب درب دار انتخاب کرده، سپس درون آنرا با یک دستمال تمیز کاملا خشک می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله اجازه می دهیم ترشی به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال بماند تا کاملا برسد. پس از گذشت این زمان ترشی را از یخچال خارج کرده و درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به همراه غذای دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.